Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Asta nu e o scuză. Trebuie să luăm măsuri”. Conducerea lui Sepsi, foc şi pară după ce echipa nu mai bate pe nimeni de trei meciuri | EXCLUSIV

„Asta nu e o scuză. Trebuie să luăm măsuri”. Conducerea lui Sepsi, foc şi pară după ce echipa nu mai bate pe nimeni de trei meciuri | EXCLUSIV

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi pare că a ieşit total din formă în acest final de sezon. Dacă în urmă cu câteva etapă părea ca şi salvată de retrogradare şi se bucura de o calificare istorică în finala Cupei României, echipa lui Leo Grozavu a intrar serios în hora retrogradării. Ultimele rezultate îi îngrijorează teribil pe conducătorii covăsnenilor, care se gândesc să ia măsuri în forţă.

Înfrângerea cu FC Voluntari, scor 0-2, a reprezentat al treilea meci consecutiv fără victorie pentru Sepsi. La mijlocul săptămânii trecute, echipa lui Leo Grozavu a pierdut finala Cupei României, scor 0-1, cu FCSB, iar înaintea meciului de la Voluntari a fost egala lui Hermannstadt, scor 2-2. Ultima victorie a covăsnenilor datează din 13 iulie, scor 2-0, acasă, cu „lanterna roşie” Chindia Târgovişte.

„Cred că e cel mai slab meci al nostru. Nu am arătat nimic. Veneam după meciul cu FCSB, am jucat din trei în trei zile, dar nu cred că avem o scuză. E destul de complicat pentru noi. Trebuie să fim foarte atebnţi pentru jocurile care au rămas”, a declarat preşedintele lui Sepsi Cornel Şfaiţer pentru Telekom Sport.

Dacă finala Cupei României nu era neapărat un obiectiv, salvarea de la retrogradare a devenit acum principala grijă a lui Sepsi. Fotbaliştii lui Grozavu mai au de jucat trei meciuri în play-out. iar în prezent au 28 de puncte, cu cinci mai multe decât Poli Iaşi, ocupanta locului de baraj. Dinamo însă, prima formaţie aflată pe loc direct retrogradabil, are 21 de puncte, cu şapte mai puţine decât Sepsi, dar şi patru restanţe de jucat.

„Sunt supărat. Cred că am jucat cel mai slab joc al nostru. Nu am văzut dăruire în repriza a doua la băieţi. Ştiu că sunt obosiţi, dar asta nu e o scuză. Mai avem trei meciuri, dar trebuie să strângem rândurile, altfel vor fi probleme. Ceva scârţâie. Trebuie să luăm măsuri foarte repede, altfel o să avem probleme. Cred că meciul de Cupă i-a stors în totalitate pe băieţi”, a declarat patronul lui Sepsi Laszlo Dioszegi pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: sepsisfaiterdioszegi 

viewscnt
Articole similare