Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Asta o poate face campionă pe CFR Cluj pentru al doilea sezon la rând. Aici s-a făcut diferenţa

Asta o poate face campionă pe CFR Cluj pentru al doilea sezon la rând. Aici s-a făcut diferenţa

Fotbal

Comentarii

Marius Bilaşco este de părere că ceea ce diferenţiază în acest moment pe CFR de FCSB este respectul pe care echipa din Gruia îl arată jucătorilor.

Şeful departamentului de scouting al CFR-ului a ţinut să sublinieze că echipa lui Dan Petrescu îşi merită locul în clasamentul Ligii 1.

”Mi-e greu să comentez aşa ceva pentru că dacă cineva a pus la îndoială şi cred că asta a deranjat, faptul că CFR-ul n-a meritat, s-a înşelat. Noi prin prisma faptului că ne respectăm jucătorii şi nu cred vreodată că cineva poate să iasă să declare aşa ceva la adresa propriilor jucători. Asta face diferenţa între cele două cluburi.

N-a fost chiar aşa şi cred eu că doare cel puţin te deranjează, nu poţi fi imun la asemenea declaraţii, dar e bucătăria lor şi poate crede că aşa îi motivează şi crede că face bine.

Craiova e o  echipă care are linişte, stabilitate, are un patron care cred că ştie să gestioneze foarte bine unele momente, îl respect şi poate să fie un exemplu. CFR; Craiova, Viitorul sunt cluburi care gestionează mai bine momentele”, a spus Marius Bilaşco la Telekom Sport.

CFR Cluj ocupă în acest moment locul unu în clasamentul play-off-ului Ligii 1, cu 41 de puncte, cu cinci mai multe decât ocupanta locului doi, FCSB.

Afla mai multe despre: cfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare