Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ăsta rămâne cel mai CIUDAT transfer din istoria FCSB! Ce se întâmplă acum cu omul plătit de Becali doar pentru antrenamente

Ăsta rămâne cel mai CIUDAT transfer din istoria FCSB! Ce se întâmplă acum cu omul plătit de Becali doar pentru antrenamentegalerie foto

FCSB

Comentarii

Rar se întâmplă ca un jucător să rămână în memoria fanilor unei echipe fără să joace vreun minut pentru formaţia respectivă, însă acesta e cazul senegalezului Gora Tall, trecut prin 2010 prin curtea FCSB.

Motivele nu sunt unele care să-i facă cinste fundaşului senegalez. Acesta nu a jucat niciun minut pentru FCSB, cea mai mare "performanţă" fiind că a prins banca de rezerve la câteva partide. Fanii au aşteptat în zadar debutul lui Tall la FCSB,

Adus de Steaua în februarie 2010 de la gruparea cipriotă APOP Kinyras, sub formă de împrumut, fundaşul central acum în vârstă de 32 de ani nu a apucat să debuteze pentru trupa roş-albastră, iar cinci luni mai târziu făcea cale întoarsă în Cipru.

Obosit "9 din 10" :) Becali, singurul care a plătit pentru transferul lui
Oficial, motivul pentru care Tall nu a jucat este că era prea "obosit". Neoficial, în acea perioadă s-a speculat că acesta ar fi avut rezultate îngrijorătoare la un control anti-doping comandat de club.

Ce e sigur este că FCSB rămâne singura echipă care a plătit o sumă de bani pentru transferul lui Gora Tall, în cariera sa.

100.000 de euro achita FCSB în februarie 2010 pentru împrumutul lui Gora Tall

Acum, senegalezul e legitimat în liga secundă din Kuwait, la Al-Shabab, unde a ajuns, evident, liber de contract.

"Să joace Stoichiţă cu cine are, că doar nu sunt doar nouă jucători buni. I-au luat analize lui Tall, nu ştiu exact ce, şi i-a ieşit oboseala...Atât ştiu. Tall e obosit, medicii au stabilit că, pe o scară de la 1 la 10 el se află undeva la cifra 9. În Cipru, pregătirea se pare că se face mai mult după ureche, dar asta este, nu poţi să fii perfect: dacă ratez unul din cinci transferuri, e în regulă. Probleme mari erau dacă ratez cinci din cinci", spunea Gigi Becali la acea dată.





 

Afla mai multe despre: becalifcsbgora tallantrenamente 

viewscnt
Articole similare