Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Asta se întâmplă când îl imiţi pe Simeone la un meci din liga a treia de la noi. VIDEO | Scene reprobabile: Erik Lincar a fost bătut pe teren

Asta se întâmplă când îl imiţi pe Simeone la un meci din liga a treia de la noi. VIDEO | Scene reprobabile: Erik Lincar a fost bătut pe teren

Fotbal intern

Comentarii

Scene incredibile petrecute sâmbătă, pe stadionul Municipal din Drobeta-Turnu Severin, la finalul partidei dintre FC U Craiova şi Turris Turnu Măgurele.

Echipa lui Adrian Mititelu a fost învinsă de Turris Turnu Măgurele în derbyul seriei a treia din Liga 3. Unicul gol al meciului a fost înscris de fostul fotbalist al celor de la FC Voluntari, Adrian Voicu, în minutul 48. La final, antrenorul oaspeţilor, Erik Lincar, şi-a manifestat bucuria chiar în faţa fanilor adverşi. Aproape instantaneu, Lincar a fost încercuit de adversari, iar un om din staff-ul Craiovei l-a lovit peste ureche pe tehnician.

Ulterior, Lincar a explicat că gestul său nu a avut de-a face cu fanii adverşi.

"Aveam eu un pariu cu cineva din tribună. Eu făceam altceva, lumea poate a înţeles o anumită chestie, dar chiar nu avea nicio legătură nici cu publicul, n-am ripostat, n-am vorbit cu nimeni, eu vorbeam direct cu cineva din tribuna oficială.

Am urechea bandajată, pe gât zgâriat, dar noroc că în tinereţe am făcut box şi mă eschivez destul de bine. Cineva din echipa adversă, din staff. Jucătorii au fost OK. Aici, în faţa vestiarului. Noroc că am câţiva bodyguarzi pe aici şi s-au băgat pentru mine", a spus Lincar, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: lincar 

viewscnt
Articole similare