Experiențe împreună.
You are here:

Astăzi îi spunem La Mulţi Ani lui Marian Drăgulescu! Gimnastul împlineşte 37 de ani VIDEO

Astăzi îi spunem La Mulţi Ani lui Marian Drăgulescu! Gimnastul împlineşte 37 de ani VIDEO

Alte sporturi

Telekom Sport i-a făcut primele urări şi a realizat un material inedit cu fostul vicecampion olimpic.

Cu o zi înaintea împlinirii vârstei de 37 de ani, Marian Drăgulescu a vizitat un târg de Craciun din Bucureşti.

Care a fost cea mai mare nebunie pe care ai făcut-o până acum? ”Uite ultima, recentă, m-am băgat într-o cuşcă cu tigri. Mi-a fost teamă. Am stat ca pe jar acolo cu emoţii. A doua oară n-aş mai face-o”, a declarat Drăgulescu la Telekom Sport.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
Cum se apără Năstase după ce a ajuns pentru a doua oară la poliţie, în doar câteva ore. "Consum şi apă, să ştiţi, mai şi mănânc."Nasty spune că a fost "pândit"

Fostul tenisman Ilie Năstase le-a declarat jurnaliştilor la plecarea de la sediul Brigăzii Rutiere, unde a fost dus după ce a fost oprit a doua oară în doar câteva ore în trafic pentru că a condus un scuter deşi avea permisul suspendat, că „mai consumă şi apă şi mai şi mănâncă”, referindu-se la scandalul dintre el şi poliţişti de vineri dimineaţă, când s-a urcat băut la volan. Năstase a spus că a fost sincer cu poliţiştii când le-a mărturisit că a consumat doar trei beri şi a confirmat că i s-a deschis un al doilea dosar penal la câteva ore după primul, de data aceasta pentru că a condus cu permisul suspendat. Fostul tenisman a precizat că a fost din nou testat cu aparatul alcooltest.