Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Astăzi se decide viitorul lui Messi! Preşedintele Barcelonei este disperat: "Îmi dau demisia, dacă sunt de vină". Tatăl lui Leo, ultima speranţă a catalanilor

Astăzi se decide viitorul lui Messi! Preşedintele Barcelonei este disperat: "Îmi dau demisia, dacă sunt de vină". Tatăl lui Leo, ultima speranţă a catalanilor

Fotbal

Comentarii

Preşedintele celor de la Barcelona, Josep Maria Bartolomeu este disperat. Ultima sa şansă de a remedia lucrurile ce ţin de Leo Messi este să-l convingă pe tatăl argentinianului, Jorge Messi, că nu există motive ca fiul său să părăsească Catalunia.

Conform informaţiilor oferite de "Marca", astăzi ar fi programată întâlnirea dintre preşedintele celor de la Barcelona, Josep Bartolomeu, şi tatăl lui Lionel Messi, Jorge, în care oficialul din Catalunia va încerca miracolul. Toate speranţele fanilor Barcelonei stau în puterea de convingere a lui Bartomeu şi-n empatia familiei Messi.

Jorge Messi şi agentul fotbalistului au zburat, marţi, dinspre Rosario spre Barcelona, unde va avea loc întrevederea. Leo Messi îşi doreşte să plece de la Barca din postura de jucător liber de contract, însă catalanii solicită cele 700 de milioane de euro în schimbul legendarului fotbalist. Există şanse mari ca acest conflict să ajungă-n instanţe.

Pentru Josep Bartomeu, această întâlnire este totul. Ar deveni cunoscut drept preşedintele care i-a lăsat să plece pe Neymar şi Leo Messi, un eşec managerial cataclismic. Bartolomeu a declarat în mai multe rânduri: "Îmi dau demisia, dacă eu sunt de vină pentru dorinţa lui de plecare", însă nu a fost suficient pentru Leo, care îşi menţine poziţia.

Josep Bartolomeu îi va oferi lui Messi prelungirea contractului până în 2022, în toate condiţiile dorite de argentinian, însă va fi greu de convins, mai ales după ce a fost abordat de arabii de la Manchester City, care i-au promis aproape un miliard de euro în cinci ani de contract. În plus, la Barcelona i-ar rămâne clauza de reziliere unilaterală, dacă va dori să plece în sezonul viitor, atunci când va pleca şi Bartomeu.

Dacă negocierile dintre Jorge Messi şi Bartomeu vor eşua, se va trece într-o nouă etapă - plecarea lui Leo Messi. Ambele părţi se ţin tare şi-şi susţin cauza. Bartomeu vrea 700 milioane de euro, iar Messi vrea liber. Există două posibilităţi: ori se va ajunge în instanţă, ori se va negocia între Barcelona şi Messi o nouă sumă de transfer, accesibilă pentru coloşii PSG sau Manchester City, prin care toată lumea să fie fericită. Totul ţine de rezultatul întâlnirii dintre Jorge Messi şi Maria Bartomeu.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare