Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aşteaptă doar un semn! Patrick Petre, gata să revină la Dinamo: "Se uită la meciuri, e în continuare foarte implicat!"

Aşteaptă doar un semn! Patrick Petre, gata să revină la Dinamo: "Se uită la meciuri, e în continuare foarte implicat!"

Dinamo București

Comentarii

Florentin Petre, fotbalist de legendă a lui Dinamo, a spus că fiul său, Patrick Petre, crescut în Ştefan cel Mare şi-ar dori cu sigurană să se întoarcă la Dinamo dacă ar fi căutat. Fostul căpitan din Ştefan cel Mare e sigur că fiul său ar face cu brio la situaţia actuală a clubului alb-roşu.

Petre şi-a lăudat fiul pentru modul cum se pregăteşte şi pentru prestaţiile pe care le are pe teren la Dacia Unirea Brăila, în Liga 3.

"El se pregăteşte foarte bine, a dat o grămadă de goluri la Brăila. Să îţi spun sincer ar juca fără nicio problemă la Dinamo! Fără nicio problemă! E foarte bine şi sunt foarte mulţumit de felul în care se prezintă la antrenamente şi ce face când intră pe teren. Da! Patrick se uită la meciuri, e în continuare foarte implicat emoţional.

Cu siguranţă (n.r. - şi-ar dori să revină la Dinamo)! Şi eu mi-aş dori să revină! Bineînţeles. Pentru că eu am fost întotdeauna adeptul profesionalismului şi al corectitudinii. Vom vedea ce va fi pe viitor. La Dinamo sau în altă parte. Important e să aibă continuitate, să marcheze goluri şi să fie sănătos, ceea ce slavă Domnului se întâmplă", a declarat Florentin Petre, pentru Fanatik.



Crescut la Dinamo, Petre Jr. a debutat la echipa mare a "câinilor" în 2014, iar în Liga 1 a mai jucat la Sepsi, Poli Iaşi, dar şi la Farul în Liga 2.

Patrick Petre a marcat patru goluri şi a livrat două pase de gol în cele 25 de meciuri strânse în echipa mare a lui Dinamo.

Afla mai multe despre: patrick petredinamoflorentin petre 

viewscnt
Articole similare