Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Aşteptăm să jucăm cu România!” Reacţia lui Dejan Savicevic după ce Muntenegru a pierdut cu Serbia

”Aşteptăm să jucăm cu România!” Reacţia lui Dejan Savicevic după ce Muntenegru a pierdut cu Serbiagalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Muntenegru a pierdut cu 2-1 în Serbia, rezultat în urma căruia România are şanse extrem de mici să termine grupa pe primul loc. Mai mult. Dejan Savicevic, preşedintele Federaţiei de Fotbal din Muntenegru, susţine că vrea o victorie cu România, în ultima etapă, pentru a-şi asigura locul secund.

Muntenegru a pierdut în faţa Serbiei, iar România are acum nevoie de o minune pentru a termina pe primul loc grupa din Liga Naţiunilor. Pentru acest scenariu, naţionala noastră are nevoie de victorie cu Lituania şi Muntenegru, iar Serbia trebuie să se împiedice cu Lituania, în ultima etapă.

Însă cei din Muntenegru au şi ei propriile calcule. Dejan Savicevic susţine că vrea să încheie Liga Naţiunilor cu o victorie în faţa României, în ultima etapă.

”În această seară, în prima repriză, Serbia a jucat mult mai bine decât noi, putea închide meciul la acel penalty la care se putea face 3-0. În a doua repriză, Muntenegru a fost echipa mai bună, a şi marcat, i s-a anulat un gol care, s-a văzut la televizor, nu a fost off-side, dar acesta este fotbalul. Acum, Serbia este favorită să termine pe primul loc. Noi aşteptăm să jucăm cu România peste trei zile la Podgorica şi să câştigăm sau cel puţin să încercăm”, a declarat Dejan Savicevic.

Afla mai multe despre: dejan savicevicromaniamuntenegruliga natiunilor 

viewscnt
Articole similare