Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aşteptarea a luat sfârşit! Astăzi aflăm cine primeşte Balonul de Aur! Cum au votat experţii Telekom Sport

Aşteptarea a luat sfârşit! Astăzi aflăm cine primeşte Balonul de Aur! Cum au votat experţii Telekom Sportgalerie foto

Special

Comentarii

Câştigătorul Balonului de Aur în acest an va fi anunţat astăzi, într-o gală ce va începe la ora 22:00 (ora României) şi va fi găzduită de fostul internaţional francez David Ginola, la Paris.

30 de jucători au prins lista finală a nominalizărilor pentru prestigiosul trofeu acordat anual de France Football, iar întreaga lume a fotbalului se întreabă cine va primi titlul de cel mai bun fotbalist al anului, într-un sezon în care "hegemonia" impusă în ultimul deceniu de Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi ar putea lua sfârşit.



Desemnat cel mai bun jucător al Campionatului Mondial din Rusia, croatul Luka Modric este cotat cu şanse mari să câştige Balonul de Aur, însă orice predicţie e greu de făcut. Printre favoriţi se numără şi Antoine Griezmann şi Kyliann Mbappe, ambii campioni mondiali cu Franţa în 2018. Messi şi Ronaldo au şi ei argumente pentru câştigarea trofeului, aşa că ne aşteptăm la una din cele mai echilibrate ediţii din istorie.

Ronaldo e lider în sondajul Telekom Sport
Lucru confirmat şi de sondajul realizat de Telekom Sport. Experţii noştri au realizat un TOP 3 în care jucătorii aleşi au primit câte trei, două, respectiv un punct. Iar rezultatul a fost extrem de strâns.

Lider a ieşit Cristiano Ronaldo, cu 14 puncte, în timp ce pe locul doi s-a plasat Lionel Messi, cu 12 puncte. Luka Modric a obţinut 11 puncte, suficient pentru plasarea pe ultimul loc al podiumului, în timp ce Antione Griezmann a fost pe patru, cu 10 puncte.

Singurul jucător care în 2018 a cucerit atât Liga Campionilor cât şi Campionatul Mondial, Raphael Varane, a primit un singur punct, fiind plasat de Mirel Rădoi pe locul 3. Şi fundaşul Realului e cotat de specialişti cu şanse la câştigarea trofeului.

Cum au "votat" experţii Telekom Sport:

Mirel Rădoi
Griezmann 3 pct
Modric 2 pct
Varane 1 pct

Marius Niculae
Modric 3
Ronaldo 2
Griezmann 1

Marius Bilaşco
Ronaldo 3
Messi 2
Modric 1

Bogdan Stelea
Messi 3
Ronaldo 2
Griezmann 1

Ioan Andone
Modric 3
Messi 2
Ronaldo 1

Cosmin Contra
Griezmann 3
Modric 2
Ronaldo 1

Nicolae Dică
Messi 3
Ronaldo 2
Griezmann 1

Basarab Panduru
Ronaldo  3
Messi 2
Griezmann 1

Afla mai multe despre: balonul de aurnominalizativoturi balon de aurcine castiga 

viewscnt
Articole similare