Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aşteptarea a luat sfârşit pentru Mircea Lucescu! Negocierile au intrat pe ultima sută de metri

Aşteptarea a luat sfârşit pentru Mircea Lucescu! Negocierile au intrat pe ultima sută de metri

Fotbal

Comentarii

Revenirea lui Mircea Lucescu (74 de ani) în fotbalul european este foarte aproape să se realizeze. Reputatul antrenor este la un pas să devină director sportiv la clubul pe care l-a antrenat între 2002 şi 2004, Beşiktaş Istanbul.

Dacă zilele trecute preşedintele Ahmed Nur Cebi a fost la Bucureşti pentru a-l convinge pe Mircea Lucescu, presa din Turcia anunţă că negocierile dintre cei doi au fost de bun augur. Antrenorul român a fost prezent la meciul dintre Beşikaş şi Gaziantep din campionat, încheiat cu victoria "vulturilor" scor 3-0, iar astăzi este aşteptat la club pentru a pune în ordine ultimele detalii ale colaborării. De asemenea, vor fi prezenţi la întrunire şi antrenorii clubului din Istanbul. Printre ei şi Sergen Yalcin, antrenorul principal, cel care i-a fost elev lui Lucescu în perioada 2002-2004.

Aşteptarea a luat sfârşit pentru Mircea Lucescu! Negocierile au intrat pe ultima sută de metri. Nu, nu se întoarce la Rapid

Aşteptările de la Mircea Lucescu sunt mari. Turcii doresc ca Beşiktaş Istanbul să cunoască o reconstrucţie din temelii, aşa cum a reuşit şi la naţionala de seniori a Turciei, în perioada 2017-2019. În mandatul la cârma "Semilunei", Lucescu nu a avut rezultate notabile, însă a promovat în masă jucători care, mai apoi, s-au calificat en-fanfare la EURO 2020.

În cariera sa, Mircea Lucescu a antrenat echipe precum Corvinul Hunedoara, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, de două ori, Internazionale Milano, Galatasaray, Besiktas, Şahtior Doneţk, Zenit Sankt-Petersburg, plus naţionalele României şi Turciei.

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare