Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aşteptarea a luat sfârşit! Zidane s-a decis şi l-a chemat pe Martin Odegaard la Real Madrid

Aşteptarea a luat sfârşit! Zidane s-a decis şi l-a chemat pe Martin Odegaard la Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Martin Odegaard (21 de ani) este aproape de a îşi îndeplini visul, acela de a fi titular la Real Madrid. Zinedine Zidane a decis să îl cheme înapoi pe fotbalistul norvegian împrumutat la Real Sociedad.

În urmă cu cinci ani, Martin Odegaard devenea cel mai tânăr debutant de la Real Madrid în La Liga. Pe 23 mai 2015, "wonderkid-ul" norvegian l-a înlocuit pe Cristiano Ronaldo într-o partidă cu Getafe, la doar 16 ani şi 157 de zile. 

Vara trecută, Odegaard a fost împrumutat la Real Sociedad pentru două sezoane, însă clubul din Madrid a decis să îl readucă la echipă chiar din această vară, criza economică din cauza pandemiei de coronavirus fiind unul dintre motive. 

Totuşi, Odegaard a demonstrat că merită să fie titular la Real Madrid. În acest sezon, norvegianul este unul dintre cei mai buni jucători din campionatul spaniol. Are şapte goluri, opt assist-uri şi este unul dintre jucătorii cu cea mai mare participare la goluri. Singurul fotbalist care este peste Odegaard la acest capitol în La Liga este Lionel Messi. 

 

Afla mai multe despre: real madridtransfer realodegaard 

viewscnt
Articole similare