Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aşteptat la FCSB, Florin Niţă îl lasă pe Becali cu ochii în soare: ”Negocierile dintre el şi club au început deja”. Cu cine va semna un contract pe doi ani

Aşteptat la FCSB, Florin Niţă îl lasă pe Becali cu ochii în soare: ”Negocierile dintre el şi club au început deja”. Cu cine va semna un contract pe doi ani

Stranieri

Comentarii

Florin Niţă este unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali a vrut să-i transfere, însă portarul în vârstă de 33 de ani are alte planuri. Internaţionalul român a devenit titular la Sparta Praga şi şefii clubului negociază acum prelungirea contractului.

Florin Niţă a avut o perioadă dificilă la Sparta Praga, unde s-a transferat în ianuarie 2018, de la FCSB. Portarul român ajunsese rezervă, dar venirea lui Pavel Vrba a schimbat situaţia. Niţă este acum titular la Sparta Praga şi vrea să semneze un nou contract.

Aşteptat la FCSB, Florin Niţă va semna un nou contract cu Sparta. Reacţia clubului

Florin Niţă se afla pe lista lui Gigi Becali, care a tot căutat o soluţie după plecarea lui Cristi Bălgrădean. Patronul FCSB a vrut să-l transfere încă din vara trecută, dar i-a transmis atunci lui Niţă să-şi rezolve situaţia cu Sparta Praga, deoarece nu vrea să plătească vreo sumă în schimbul său.

”Florin Niţă poate veni la noi oricând. De ce? Niţă este jucătorul nostru, al familiei noastre. Pentru că el a spus 'Nu merg în România să joc'. Că l-au contactat mulţi, ăştia de la CFR. Nu a acceptat pe nimeni din România, ci numai la Steaua”, a spus atunci Gigi Becali.

Însă cei de la Sparta n-au vrut să-l lase să plece, chiar dacă îşi pierduse locul de titular. Drept urmare, Niţă a aşteptat să vină pauza de iarnă, când intra în ultimele şase luni de contract şi putea să semneze cu orice altă echipă.

Numai că situaţia lui s-a schimbat odată cu venirea antrenorului Pavel Vrba, la începutul acestui an. Florin Niţă a devenit jucător de bază la Sparta Praga şi este titular meci de meci. Aşa că priorităţile lui s-au schimbat. Acum, internaţional român vrea să-şi prelungească înţelegerea cu Sparta Praga şi ar urma să semneze pe încă doi ani.

”Negocierile dintre club şi jucător au început deja. Sparta i-a oferit lui Niţă un contract pe doi ani”, a declarat o sursă din cadrul clubului, citată de isport.blesk.cz.

Florin Niţă s-a transferat la Sparta Praga în ianuarie 2018, când FCSB a primit 1,35 milioane de euro în schimbul său. Acum, Niţă ar putea deveni prima opţiune pentru poarta naţionalei după ce Ciprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea.

Afla mai multe despre: florin nita 

viewscnt
Articole similare