Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Aşteptaţi să vină iarna!". Şapte fotbalişti sunt OUT de la FCSB: Gigi Becali a făcut anunţul

"Aşteptaţi să vină iarna!". Şapte fotbalişti sunt OUT de la FCSB: Gigi Becali a făcut anunţul

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (61 de ani) a anunţat că urmează curăţenia de iarnă la FCSB, odată cu pauza competiţională. Patronul FCSB e gata să scape de câţiva fotbalişti din lotul lui Bogdan Vintilă, dar va şi întări echipa. Lista omului de afaceri este destul de lungă, cu nu mai puţin de şapte fotbalişti care-şi fac bagajele.

FCSB a fost opritră din reviriment de Astra, după ce giurgiuvenii au câştigat pe Arena Naţională cu 3-1, dar Gigi Becali e convins că tot FCSB va fi principala adversară a CFR-ului în lupta pentru titlu. Pauza de iarnă vaă fi prilejul perfect pentru ca viceampioana României să se întărească pentru a fi cu adevărat redutabilă.

Se pregătesc mişcări masive de trupe la FCSB, spune Becali: "Vor pleca jucători în această iarnă, dar o să întăresc echipa. Aşteptaţi să vină pauza de iarnă şi o să vedeţi ce fotbalişti vor pleca, dar şi ce jucători voi aduce", a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

Bozidhar Chorbadzhiski, Claudiu Belu, Alexandru Stan, Diogo Salomao, Thierry Moutinho, Tsoumou şi Ioan Hora ar putea pleca de la FCSB în această iarnă. La capitolul veniri, Darius Olaru, fotbalistul Gazului Metan, se va alătura lotului FCSB.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbplecariliga 1 

viewscnt
Articole similare