Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ăştia mă dau afară, nu am ce să fac!” Cum a reacţionat Saul Niguez când un fan l-a rugat să nu plece de la Atletico Madrid

”Ăştia mă dau afară, nu am ce să fac!” Cum a reacţionat Saul Niguez când un fan l-a rugat să nu plece de la Atletico Madrid

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid şi Barcelona pregătesc schimbul verii. Griezmann s-ar întoarce la vechiul lui club, iar Saul Niguez ar fi cedat la echipa catalană.

Chiar şi aşa, mijlocaşul nu ar fi deloc fericit dacă această mutare s-ar produce, iar la o sesiune de autografe cu fanii, unul dintre suporterii echipei l-a implorat să rămână la Atletico.

”Rămâi aici, e casa ta!”, au fost spusele fanului. 

Răspunsul lui Saul a fost incredibil, iar camerele au înregistrat totul. 

”Nu am ce să fac, omule, ăştia mă dau afară, nu am de ales!” 

Saul Niguez este un produs al academiei lui Atletico Madrid, iar în ultimele zile el s-a antrenat separat faţă de restul echipei lui Simeone. 

De ce îl vrea Koeman pe Saul

Ronald Koeman îl vede pe Saul drept fiind un înlocuitor perfect pentru Wijnaldum, jucător care a preferat să refuze Barcelona pentru a semna cu PSG. Mijlocaşul lui Atletico este unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti din La Liga şi are o medie de 48 de meciuri pe sezon.

Antrenorul olandez are nevoie de un om cu experienţă în linia mediană, deoarece el are în lot fotbalişti tineri precum Pedri, Ilaix Moriba şi Riqui. Saul este un jucător care poate marca şi goluri, iar pentru Atletico a înscris de 43 de ori. 

 

Afla mai multe despre: saul-atletico madrid-barcelona 

viewscnt
Articole similare