Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ăştia vor să mă bage în mormânt!” Reaţia lui Dumitru Dragomir după ce a fost condamnat la închisoare

”Ăştia vor să mă bage în mormânt!” Reaţia lui Dumitru Dragomir după ce a fost condamnat la închisoare

Fotbal intern

Comentarii

Fostul conducător al LPF, Dumitru Dragomir, a reacţionat după ce a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare într-un dosar în care este acuzat că ar fi primit mită în valoare de 3,1 milioane de euro.

„Ăştia vor să mă bage în mormânt! Ei nu au nicio dovadă că am luat mită. Să vină un martor care să spună asta sau să-mi arate o chitanţă, o factură, ceva. Oameni buni, în baza unui contract între părţi trebuie să iei ceva. Un salariu, o maşină, trebuie să iei ceva. E contract civil, nu are treabă cu statul. Judecătoarea nu a înţeles nimic din acest proces. Nu a interesat-o să vadă că la Curtea de Apel s-a dovedit că drepturile TV nu sunt ale Ligii, ci ale cluburilor, care le-au vândut la licitaţie.

Drepturile au fost vândute către consorţiul format din Antena şi RCS/RDS. Trebuia să-mi dea şi Antena şpagă, nu doar RCS. Liga nu a luat niciun ban. Trebuia să ia un comision de 2%, dar nu a luat niciun leu. Nici Liga, nici eu! Ei nu au nicio probă. Eu nu am câştigat nimic, chiar am pierdut.

Dragomir este hotărât să facă recurs

Aştept motivarea şi merg şi la CSM. O să iau motivarea, o traduc şi o trimit tuturor Prim-Miniştrilor şi la toate ambasadele. Trebuie să vadă toată lumea ce se întâmplă în România. Nu, asta nu mă salvează de puşcărie. Ei trebuie să dovedească faptul că sunt vinovat, că am primit mită”, a declarat Dumitru Dragomir la România TV.

Afla mai multe despre: dumitru dragomirfost presedinte lpfcondamnare dragomir 

viewscnt
Articole similare