Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aston Villa - Middlesbrough. Oaspeţii au o misiune dificilă

Aston Villa - Middlesbrough. Oaspeţii au o misiune dificilă

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Aston Villa – Middlesbrough Anglia 15.05.2018. Fulham aşteaptă una dintre cele două echipe în finala barajului de promovare în Premier League. Aston Villa e favorită să ajungă pe Wembley.

Ponturi pariuri Aston Villa – Middlesbrough Anglia 15.05.2018

În tur s-a impus Aston Villa cu scorul de 1-0. Gazdele de astăzi au terminat campionatul pe locul patru cu 83 de puncte şi au avut un golaveraj total de 72-42. În ultimele două etape de campionat au avut un egal şi o înfrângere. În partidele de pe teren propriu din sezonul regular au reuşit 14 victorii şi şapte rezultate de egalitate, după 23 de etape disputate şi au avut un golaveraj total de 42-19. În partidele disputate de Villa s-a marcat o medie de 2,5 goluri per meci, iar în total au avut 22 de partide unde rezultatul a fost de peste 2,5 goluri în meci.

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide un cont chiar astăzi!

Ponturi pariuri Aston Villa – Middlesbrough Anglia 15.05.2018

În jocurile disputate de Boro se marchează o medie de 2,4 goluri per meci, iar în toatl au 23 de partide unde rezultatul a fost de peste 2,5 goluri în meci. În Championship s-a terminat zero la zero partida disputată pe terenul celor de la Aston Villa. Partida tur a fost dominată complet de cei de la Boro, dar experienţa jucătorilor lui Villa a făcut diferenţa. Boro a avut 16 ocazii de gol, două şuturi pe poartă şi zece pe lângă poartă, în timp ce Villa a avut 11 ocazii de gol, patru şuturi pe poartă şi doar trei şuturi pe lângă poartă.

Aston Villa - Middlesbrough GG @ 2.00

Afla mai multe despre: aston villamiddlesbroughangliachampionship 

viewscnt
Articole similare