Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Astra a ajuns în subsolul clasamentului. Dani Coman, extrem de sincer: „Dacă nu mai sunt omul potrivit, voi lua în calcul plecarea”

Astra a ajuns în subsolul clasamentului. Dani Coman, extrem de sincer: „Dacă nu mai sunt omul potrivit, voi lua în calcul plecarea”

Superliga

Comentarii

Astra Giurgiu nu a avut un sezon bun în Liga, în actualul campionat. Echipa se zbate în subsolul clasamentului.

Giurgiuvenii au ajuns pe locul 7, cu doar 24 de puncte. Pe ultimul loc în play-out se află FC Hermannstadt, cu 20 de puncte. Situaţia este complicată la Giurgiu.

Ca ultima ancoră de salvarea, Astra şi-a schimbat antrenorul: l-au demis pe Eugen Neagoe şi au semnat cu Ionuţ Badea.

Dani Coman, preşedintele Astrei, a vorbit despre situaţia din cadrul echipei.

„Există un cumul de factori care au determinat această scădere. Nu aş putea să dau vina pe jucători sau pe antrenori, deoarece cu toţii suntem vinovaţi. De la domnul Ioan Niculae şi până la ultimul om de la stadion. Să sperăm totuşi că vom salva clubul în acest sezon şi că situaţia se va schimba din vară", a declarat oficialul formaţiei Astra, pentru Realitatea Sportivă.

Pleacă Dani Coman de la Astra?

Coman a vorbit şi despre viitorul său. Preşedintele a recunoscut că îşi doreşte să rămână alături de Astra, clubul de care se simte legat emoţional.

„În ceea ce mă priveşte pe mine, pot să vă spun că nu sunt în negocieri cu niciun alt club din România. Vom vedea ce se va întâmpla din vară, dacă se vor schimba anumite lucruri aici.

Dacă nu se va întâmpla asta înseamnă că nu mai sunt omul potrivit pentru astfel de situaţii şi automat voi lua în calcul şi o plecare. Dar sunt ataşat emoţional de acest club şi voi rămâne aici până la final!”
, a mai spus Coman.

Astra a ajuns în finala Cupei României, unde o va înfrunta pe Universitatea Craiova.
În play-out, giurgiuvenii primesc vizita echipei FC Voluntari, sâmbătă, de la ora 16:30.

Afla mai multe despre: astra giurgiudani comanplay-out 

viewscnt
Articole similare