Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Astra a anunţat oficial că vor fi din nou schimbări pe banca tehnică: ”Avem şi alt obiectiv, salvarea de la retrogradare”

Astra a anunţat oficial că vor fi din nou schimbări pe banca tehnică: ”Avem şi alt obiectiv, salvarea de la retrogradare”

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra a anunţat printr-un comunicat oficial că vor exista schimbări pe banca tehnică, după eşecul cu 2-1 în faţa lui Poli Iaşi. De asemenea, clubul spune că şi obiectivele vor fi schimbate.

Eşecul cu 2-1 în faţa lui Poli Iaşi a complicat lucrurile la Astra. Fosta campioană a României a anunţat că luni va avea loc o şedinţă, în cadrul căreia vor fi decise mai multe schimbări. În comunicatul oficial, Astra susţine că inclusiv pe banca tehnică vor fi schimbări. De altfel, Gigi Mulţescu a declarat la conferinţa de presă că se aşteaptă să fie demis.
 
Giurgiuvenii au anunţat, de asemenea, că şi obiectivele vor fi schimbate şi acum ţinta este evitarea retrogradării. Pare însă o exagerare, având în vedere că Astra ocupă în prezent locul 6, ultimul care asigură prezenţa în play-off:
 
”Constantând forma foarte slabă şi, mai ales, rezultatele modeste ale echipei noastre, obiectivul clubului Astra pentru acest sezon va fi schimbat, din ocuparea locurilor 1-3, în salvarea de la retrogradare!
 
În urma rezultatelor slabe, care periclitează obiectivele de performanţă ale clubului Astra, ne vedem nevoiţi să anunţăm reorganizarea activităţii, urmând să procedăm la schimbări atât pe partea băncii tehnice, cât şi din punct de vedere administrativ şi al lotului de jucători.
 
În acest sens, luni va avea loc o şedinţă de analiză, sancţiunile urmând să respecte R.O.I. al clubului, precum şi regulamentele disciplinare ale FRF”, se arată în comunicatul postat pe site-ul Astrei.

Afla mai multe despre: astracomunicatgigi multescupoli iasi 

viewscnt
Articole similare