Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Astra - Gaz Metan 1-0. Alibec, gol după o pasă magistrală a lui Budescu. Marius Constantin a încercat să-l imite pe Ramos, dar s-a făcut de râs: a ratat un penalty

Astra - Gaz Metan 1-0. Alibec, gol după o pasă magistrală a lui Budescu. Marius Constantin a încercat să-l imite pe Ramos, dar s-a făcut de râs: a ratat un penalty

Superliga

Comentarii

Astra - Gaz Metan Mediaş este meciul care deschide etapa a 18-a din sezonul regulat al Ligii 1. Partida este programată vineri, ora 18:00, la Telekom Sport 1. Toate fazele importante sunt LIVE VIDEO pe site-ul www.telekomsport.ro.

Echipele de start:

Astra: Lazar - Graovac, Tamaş, Dima - Răduţ, Simion, Crepulja, V. Gheorghe , Radunovic - Budescu, Alibec
Rezerve: M. Popa - Biceanu, Enache, Fl. Matei, Tounkara, Truşescu, D. Bruno
Gaz Metan: Pleşca - Pleaşcă, M. Constantin, Larie, Velisar - Fofana, Droppa - D. Olaru, N. Dumitru, Ely Fernandes - S. Buş
Rezerve: Popa - Chamed, Romeo, Diakota, N. Roşu, St. Drăghici

Min. 90+2: Final de meci. Victorie importantă pentru Astra, care mai acumulează trei puncte în clasament. Gaz Metan a ratat un penalty în prima repriză, prin Marius Constantin.


Min. 78: Neluţ Roşu trage de la distanţă, puternic, dar Lazar are o paradă de excepţie.


Min. 64: Alibec e găsit excelent în careu, după o aruncare de la margine, trage din întoarcere, dar în braţele lui Pleşca.


Min. 59: Buş trage puţin pe lângă poarta lui Lazar, din interiorul careului, din întoarcere.


Min. 46: A început repriza a doua.


Min. 45+2: Final de primă repriză.


Min. 45: GOL ANULAT GAZ METAN! Marius Constantin a egalat, cu o reluare în plasă din apropiere, dar asistentul a ridicat fanionul şi a anulat reuşita, deşi fotbalitşii Gazului se bucurau.


Min. 26: GOOOOL ASTRA! Budescu inventează un nou assist excelent, cu exteriorul, pentru Alibec, atacantul Astrei preia, scapă singur spre poartă şi trage puternic cu stângul, în diagonală, şi-l învinge pe Pleşca.


Min. 19: Marius Constantin execută şi încearcă o scăriţă, dar trimite în bară şi scorul rămâne 0-0.


Min. 18: Penalty pentru Gaz Metan! Gabi Tamaş îl faultează în careu pe Darius Olaru. 


Min. 17: Ely Fernandes îl întinde serios pe Lazar, cu o foarfecă pe spate din interiorul careului Astrei. Portarul giurgiuvenilor e la post şi reţine în doi timpi.


Min. 9: Budescu trimite direct pe poartă din lovitură liberă, mingea şterge transversala şi iese în afara terenului. Emoţii pentru medieşeni.


Min. 1: A început meciul.


17:32 Avem echipele de start!


Astra are ascendent moral înaintea confruntării din etapa a 18-a. La Giurgiu vine însă o altă echipă cu asipraţii la play-off, Gaz Metan Mediaş. Înaintea duelului cu echipa lui Edi Iordănescu, gazdele au făcut spectacol pe Naţional Arena, acolo unde au învins-o pe FCSB, scor 3-1, după o prestaţie senzaţională avută de Constantin Budescu şi Denis Alibec. Cu 31 de puncte şi pe locul 4 în Liga 1, Astra e vecină de clasament cu Gaz Metan. Formaţia oaspete e a cincea, cu 27 de puncte.

Astra - Gaz Metan, LIVE VIDEO, vineri, ora 18:00, pe telekomsport.ro 

De cealaltă parte, Gaz Metan pare să fie apăsat pedala de frână după startul fulminant de sezon. Echipa lui Iordănescu a avut parte de o confruntare puternică şi în runda precedentă, atunci când a remizat pe teren propriu în faţa unei alte pretendente la play-off, FC Botoşani. În spatele Gazului se află FCSB, echip care are acelaşi număr de puncte, dar golaverajul este superior roş-albaştrilor. Patru meciuri la rând au oaspeţii fără înfrângere în ultimele etape din Liga 1. 

Afla mai multe despre: liga 1astragaz metan 

viewscnt
Articole similare