Experiențe împreună.
You are here:

Astra Giurgiu este condusă de o femeie. Aşteptări mari de la noua patroană: „E enciclopedie de fotbal, va avea rezultate mai bune decât Niculae”

 Astra Giurgiu este condusă de o femeie. Aşteptări mari de la noua patroană: „E enciclopedie de fotbal, va avea rezultate mai bune decât Niculae”

Liga 1

Comentarii

Adina Elena Niculae (31 de ani) a preluat clubul Astra Giurgiu, după ce tatăl său, finanţatorul Ioan Niculae, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare.

Cu o avere estimată la un miliard de euro, Ioan Niculae şi-a instruit fiica şi a pus-o în temă cu tot ce trebuie să ştie despre Astra.
Nu se ştiu prea multe despre fiica lui Niculae, deoarece aceasta s-a ferit mereu de apariţiile în spaţiul public. Dumitru Dragomir, fostul preşedinte de la LPF, o ştie însă personal pe Adina şi a mărturisit în direct la PRO X: „Eu o cunosc pe Adina de când s-a născut, a crescut sub ochii mei, e o fată foarte deşteaptă şi cu picioarele pe pământ. Va avea poate rezultate mai bune decât a avut Ioan Niculae. Dani Coman este un băiat aşezat, un bun conducător, cu experienţă de ani de zile, nu e un tip conflictual, iar eu îl apreciez foarte mult. El a ţinut această echipă să supravieţuiască. (n.r - Adina Niculae) A fost la meciuri de când s-a născut. A fost luată de Ioan Niculae peste tot. E enciclopedie de fotbal, ştie mult fotbal. E o fată foarte deşteaptă, o cunosc bine de tot. Reţineţi! O fată foarte deşteaptă. Adina e o fată şi cuminte, dar şi cu bani".
Patru trofee a luat Astra Giurgiu cu Ioan Niculae patron: campionatul României (2016), Cupa României (2014), două Supercupe ale României (2014, 2016).

Ce se întâmplă la Astra în zilele de după arestarea lui Ioan Niculae

Dario Canadjija este primul fotbalist al Astrei care a vorbit despre arestarea lui Ioan Niculae. Se pare că decizia nu va afecta activitatea clubului, întrucât "patronul nu se băga la echipă şi nici nu discuta cu jucătorii". În plus, jucătorii nu se tem nici de o posibilă instabilitate în club, întrucât preşedintele Dani Coman le-a asigurat liniştea. 
 
Noi, jucătorii, ştim că şeful a fost judecat şi am primit vestea condamnării la cinci ani de închisoare. Am citit. Preşedintele (n.r. - Dani Coman) a vorbit cu noi şi ne-a spus că nu sunt probleme. Clubul continuă să joace şi fără proprietar. Oricum, patronul nu se băga la echipă şi nici nu discuta cu jucătorii. Am luat contact cu el doar la începutul sezonului. Vom vedea ce se va întâmpla, dar preşedintele a îndeplinit tot ce ne-a promis până acum. Cred că se va întâmpla la fel şi de acum", a declarat Dario Canadjija pentru Index.hr. 
 

Probleme cu salariile la Astra Giurgiu

Întârzierile salariale au devenit o obişnuinţă la Astra, iar jucătorii nu-şi mai fac griji. Dario Canadjija susţine că e o problemă financiară suportabilă, în condiţiile în care există de ani de zile:
 
"E o întârziere mică la plata salariilor, dar asta se întâmplă de câţiva ani. Uneori, nu ne dau salariile două luni, iar apoi plătesc totul. Băieţii care joacă aici dinaintea mea au înţeles cum merg lucrurile. Aici se dau bonusuri pentru ultima victorie, de exemplu. E adevărat că acum nu suntem plătiţi de două luni, dar ştiu că în Turcia se întâmplă la fel, la cluburile mari, care au restanţe spre jucători şi de cinci luni. Aşa merg lucrurile în aceste ţări", a încheiat Dario Canadjija pentru presa din ţara natală.

 

viewscnt
Articole similare