Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Astra Giurgiu va avea un nou patron după încarcerarea lui Ioan Niculae. Cine este femeia care va prelua clubul

Astra Giurgiu va avea un nou patron după încarcerarea lui Ioan Niculae. Cine este femeia care va prelua clubul

Fotbal intern

Comentarii

Soţia lui Ioan Niculae, Nicoleta Mariana Toncea, este femeia care va prelua clubul Astra Giurgiu, pe perioada încarcerării soţului acesteia.

Nicoleta Mariana Toncea este femeia care a preluat cârma clubului giurgiuvean. Soţia lui Ioan Niculae se va ocupa de Astra Giurgiu, la fel cum a făcut-o şi în 2016, atunci când milionarul de la Giurgiu a mai fost închis.

Se pare că înaintea partidei cu Dinamo, "Doamna Niculae" le-a vorbit fotbaliştilor, dar şi altor membri din staff-ul clubului.

"Doamna Niculae a venit şi a vorbit echipei, a transmis că totul se va rezolva zilele viitoare, în privinţa salariilor restante, iar clubul este în regulă. Dani Coman a fost delegat să se ocupe de conducerea formaţiei", au declarat Eugen Neagoe, dar alţi membrii ai clubului, cu privire la ultima soţie a lui Ioan Niculae, nu legat de Adina Niculae, fiica patronului celor de la Astra.

În 2016, Astra a reuşit să câştige campionatul sub comanda soţiei lui Niculae, iar femeia de afaceri a fost cea care i-a relansat cariera lui Denis Alibec, acesta fiind într-un moment dificil la acea vreme.

"Doamna Niculae a venit atunci la un meci, l-a văzut pe Alibec, apoi, la ceva vreme, a fost înştiinţată că Denis e nemulţumit, face probleme şi că ar fi bine să fie îndepărtat. «Mai daţi-i o şansă copilului!», a spus dânsa.

Se pare că a avut şi o discuţie cu Alibec, după ceva vreme a sosit Marius Şumudică la Astra, care l-a revitalizat pe fotbalist, iar în 2016, împreună, au luat titlul! Doamna Niculae era nelipsită de la meciuri, chiar dacă nu se implica la echipă, iar băieţii îi dedicau victoriile", potrivit celor de la GSP.ro.

Alături de condamnarea definitivă la închisoare cu executare de 5 ani a lui Ioan Niculae, pentru instigare la evaziune fiscală, instigare la spălare de bani şi cumpărare de influenţă, şi Nicoleta Mariana Toncea (preşedinte Interagro, la data săvârşirii faptelor) a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru complicitate în dosarul soţului ei.

Ioan Niculae a preluat-o pe Astra Giurgiu în 1996, pe vremea când echipa activa la Ploieşti, iar de atunci clubul giurgiuvean a reuşit să câştige 4 trofee, Campionatul în România (2016), Cupa României (2014) şi de două ori Supercupa României (2014, 2016)

În prezent, Astra Giurgiu este pe locul 10 în campionat şi are 28 de puncte după 24 de etape jucate în Liga I.

Afla mai multe despre: astra giurgiu ioan niculae 

viewscnt
Articole similare