Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Astra l-a dat în judecată pe Budescu şi cere daune de 720.000 de dolari. În urmă cu o săptămână, fotbalistul cerea Astrei suma de 50.000 de dolari

Astra l-a dat în judecată pe Budescu şi cere daune de 720.000 de dolari. În urmă cu o săptămână, fotbalistul cerea Astrei suma de 50.000 de dolari

Fotbal

Comentarii

O altă formaţie arabă, Al Shabab a câştigat un proces împotriva lui Budescu după ce acesta a părăsit clubul fără voia conducerii. Astra Giugriu a semnat o înţelegere cu Budescu prin care îl obligă pe acesta să plătească aceas sumă de 720.000 de dolari către clubul arab în cazul în care clubul câştigă procesul cu jucătorul, iar astfel Astra să nu fie obligată să achite acea sumă.

După ce Budescu anunţase că a reclamat fosta formaţie la comisii pentru suma de 50.000 de dolari, echivalentul cu plata a 3 salarii, este rândul celor de la Astra să îl trimtă în judecată pe fotbalist pentru o sumă mult mai mare, 720.000 de dolari.

Constantin Budescu a plecat liber de contract în Arabia Saudită la Damac FC, formaţie de la care va primi suma de 600.000 de euro până în vara acestui an. Chiar dacă Astra a fost de acord ca fotbalistul să plece fără să primească nici un ban în schimbul acestuia, acum formaţia din Giugiu îl dă în judecată pe fotbalist pentru plata unei despăgubiri de 720.000 de dolari.

O altă formaţie arabă, Al Shabab a câştigat un proces împotriva lui Budescu după ce acesta a părăsit clubul fără voia conducerii. Astra Giugriu a semnat o înţelegere cu Budescu prin care îl obligă pe acesta să plătească aceas sumă de 720.000 de dolari către clubul arab în cazul în care clubul câştigă procesul cu jucătorul, iar astfel Astra să nu fie obligată să achite acea sumă. Cei 720.000 de dolari pe care Astra îi cere jucătorului ar merge direct la formaţia saudită Al Shabab.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: astra giurgiu 

viewscnt
Articole similare