Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Astra l-a tulburat rău pe Bud: ”Nu ne facem probleme, trebuie să câştigăm în retur cu 2-0...”

Astra l-a tulburat rău pe Bud: ”Nu ne facem probleme, trebuie să câştigăm în retur cu 2-0...”

CFR Cluj

Comentarii

Atacantul Cristian Bud a declarat la finalul partidei cu Astra Giurgiu din Cupa României (1-3) că este convins că echipa sa se poate califica în returul de la Giurgiu.

Bud (33 de ani) a explicat că echipa lui poate câştiga returul cu 2-0...doar că acest rezultat nu este unul de calificare pentru Cristi Bud şi CFR Cluj. Campioana României a pierdut cu 1-3 partida din Gruia cu Astra, astfel că rezultatul considerat bun de Bud nu ar califica gruparea pregătită de Dan Petrescu: ”Imi pare rău că am pierdut, Astra merită felicitată, dar am încredere că putem întoarce în retur. Suntem fotbalişti foarte buni, ne-am gândit şi la Cupă, normal pentru că acestea sunt obiectivele noastre: campionatul şi Cupa. Trebuie să câştigăm cu 2-0, nu or să fie probleme. Am încredere în echipă” a explicat Bud la Telekom Sport.

În etapa viitoare din Liga 1, CFR are meci dificil la Craiova, contra Universităţii. Bud este de asemenea încrezător şi a remarcat inclusiv reacţia calmă a antrenorului Dan Petrescu de la pauză: ”Duminică avem meci cu Craiova şi luăm fiecare meci în parte. Nu ne gândim că-i putem scoate din lupta pentru titlu, pentru noi contează punctele şi ne dorim victoria în acest duel. Petrescu a fost foarte calm, ne-a explicat ce avem de făcut şi că ne putem revanşa la Craiova” a mai declarat atacantul cu 27 de goluri în 4 sezoane la CFR.

Afla mai multe despre: cristi bud 

viewscnt
Articole similare