Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Astra, lovitură pe piaţa transferurilor. Echipa din Giurgiu a luat un jucător de naţională

Astra, lovitură pe piaţa transferurilor. Echipa din Giurgiu a luat un jucător de naţională

Superliga

Comentarii

Astra s-a mişcat foarte repede după ce l-a vândut pe Risto Radunovic la FCSB şi l-a transferat pe Momcilo Raspopovic, un fundaş lateral de 26 de ani, care poate juca pe toate posturile din apărare. Raspopovic este coleg cu Radunovic în naţionala Muntenegrului.

Fosta campioană a României surprinde din nou. La scurt timp după ce l-a transferat pe Risto Radunovic la FCSB, Astra a reuşit să-i găsească un înlocuitor pe măsură. Oficialii echipei din Giurgiu au reuşit să perfecteze transferul lui Momcilo Raspopovic, jucător în naţionala Muntenegrului.

Astra a dat o nouă lovitură şi a transferat încă un jucător de naţională

Site-ul vijesti.me anunţă că Astra l-a transferat pe Momcilo Raspopovic, un jucător de 26 de ani care vine de la HNK Rijeka. Raspopovic este component al naţionalei Muntenegrului şi postul său de bază este cel de fundaş dreapta, dar poate juca atât pe stânga, cât şi în centrul apărării.

Pe site-ul transfermarkt.com are o cotă de 550.000 de euro, dar transferul la Astra ar fi costat 200.000 de euro. 

Raspopovic a început fotbalul la Podgorica şi a mai jucat pentru FK Zabjelo, unde a fost împrumutat. În ianuarie 2018, Momcilo Raspopovic s-a transferat la Rijeka, unde a fost un start excelent. Însă, în acest sezon, internaţionalul muntenegrean n-a mai arătat aceeaşi formă şi a acumulat doar 253 de minute, distribuite în 9 partide.

Raspopovic a fost transferat în locul lui Radunovic

Şefii Astrei au fost de acord să-l lase pe Radunovic să se transfere la FCSB. Fundaşul stânga va fi legitimat de FCSB imediat ce se va deschide fereastra de transferuri şi Astra va primi 400.000 de euro în schimbul acestui transfer.

Însă şefii fostei campioane a României n-au stat cu mâinile în sân. Cei de la Astra au folosit o parte din banii pe care i-au primit de la FCSB pentru a-l transfera pe Raspopovic, care, la fel ca Radunovic, este component al naţionalei Muntenegrului. 

 

Afla mai multe despre: momcilo raspopovic 

viewscnt
Articole similare