Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Astra poate pierde la "masa verde" meciul cu U Craiova. Anunţul făcut de Justin Ştefan: "Poate fi luat în calcul acest scenariu"

Astra poate pierde la "masa verde" meciul cu U Craiova. Anunţul făcut de Justin Ştefan: "Poate fi luat în calcul acest scenariu"

Superliga

Comentarii

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, a declarat, miercuri, că, în cazul în care meciul Astra - Universitatea Craiova, amânat din cauza unui jucător al giurgiuvenilor testat pozitiv cu noul coronavirus, nu se va juca până vineri, oltenii pot face memoriu la Comisia de Disciplină pentru a obţine câştigarea partidei la masa verde.

"În măsura în care meciul nu se va putea disputa cel târziu vineri, nu mai există date pentru a se juca. Caz în care obiectivul nostru rămâne acela de a se disputa celelalte meciuri rămase din acest sezon. Am văzut că cei de la Craiova iau în calcul inclusiv posibilitatea formulării unei contestaţii pentru a solicita câştigarea jocului la masa verde.

În cazul unei astfel de contestaţii, competenţa pentru soluţionara ei aparţine Comisiei de Disciplină a FRF. Ea produce o hotărâre executorie şi poate fi luat în calcul acest scenariu, atât timp cât va exista o asemenea contestaţie din partea celor de la Craiova. E un litigiu care se va deschide, eu nu pot să anticipez în acest moment soluţia", a declarat Ştefan, la Telekom Sport. 

Mijlocaşul croat al echipei Astra Giurgiu, Ljuban Crepulja, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, astfel că meciul programat miercuri, de la 21:30, în etapa a IX-a a play-off-ului Ligii I, cu Universitatea Craiova a fost amânat.

Afla mai multe despre: astrau craiovacoronavirus 

viewscnt
Articole similare