Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Astra poate pierde meciul cu U Craiova la "masa verde"! Anunţul făcut de LPF: "Acea decizie va putea fi luată doar de către o instanţă disciplinară"

Astra poate pierde meciul cu U Craiova la "masa verde"! Anunţul făcut de LPF: "Acea decizie va putea fi luată doar de către o instanţă disciplinară"
Comentarii

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, a anunţat în ce condiţii Astra pierde meciul cu U Craiova la "masa verde". Oficialul susţine că programul nu mai permite reprogramări, "în cazul în care vor sta cinci zile în izolare".

Astra poate pierde la "masa verde" meciul cu U Craiova

Meciul dintre Astra şi U Craiova, programat miercuri, de la 21:30, nu se mai joacă la data stabilită iniţial, după apariţia unui caz de COVID-19 la formaţia din Giurgiu. LPF a făcut anunţul oficial în urmă cu puţin timp.

Secretarul general al LPF a oferit ultimele detalii despre meciul amânat, dar şi despre hotătârea luată de olteni: „În cazul în care vor sta cinci zile în izolare, meciul nu se va putea disputa. Noi trebuie să încheiem la data de 3 august şi să comunicăm echipele (n.r - care vor reprezenta România în competiţiile europene). Se vehiculează varianta pierderii meciului cu 0-3. Acea decizie va putea fi luată doar de către o instanţă disciplinară şi în urma unei plângeri.

Am vorbit cu reprezentanţii clubului Universitatea Craiova şi au în vedere să formuleze o sesizare, o contestaţie pentru a exista o decizie cu privire la acest joc, la nivelul instanţelor disciplinare ale FRF”, a declarat Justin Ştefan pentru AntenaSport.

Mijlocaşul croat al echipei Astra Giurgiu, Ljuban Crepulja, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, astfel că meciul programat miercuri, de la 21:30, în etapa a IX-a a play-off-ului Ligii I, cu Universitatea Craiova a fost amânat.

 

 

Afla mai multe despre: u craiovajustin stefanastra u craiovalpf 

viewscnt
Articole similare