Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Astra rămâne fără un jucător! Ce ofertă a venit din Ucraina

Astra rămâne fără un jucător! Ce ofertă a venit din Ucraina

Fotbal intern

Comentarii

Astra rămâne fără un jucător. Constantin Dima, 21 de ani, a plecat în Ucraina, unde este aşteptat de formaţia Desna, care şi-a manifestat interesul pentru tânărul fundaş, anunţă gsp.ro.

Desna, locul 3 în campionatul din Ucraina a trimis o ofertă pe numele fotbalistului crescut de clubul Dinamo.
În campionatul Ucrainei, antrenează Mircea Lucescu. Formaţia tehnicianului român, Dinamo Kiev, este liderul clasamentului.

  • 700 de mii de euro este cota lui Dima conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com
  • 10 meciuri a strâns fotbalistul în acest sezon pentru Astra, având un assist

Astra, undă verde pentru Dima

Astra nu se împotriveşte transferului, formaţia lui Ioan Niculae are nevoie de bani, fiind într-o situaţie mai dificilă de mai multe luni.

Banii obţinuţi de pe urma lui Risto Radunovic, transferat la FCSB, nu au ajuns la jucători, deşi patronul Ioan Niculae a promis că va achita restanţele.


Întrebaţă jucătorii, de atmosfera din cadrul echipei, Valerică Găman a mărturisit: „Nu ştiu ce înseamnă liniştea. Ni s-au promis anumite lucruri care nu s-au concretizat. Trebuia să luăm nişte bani înaintea meciului cu Steaua, dar nu s-a întâmplat. Rămânem la clasicul să sperăm. Domnul Niculae a venit în vestiar înaintea meciului cu Steaua şi ne-a promis banii. Totul a rămas la stadiul de promisiune”.

În ciuda situaţiei tensionate de la Astra, clubul giurgiuvean a atras doi noi jucători. Igor Jovanovic, fostul jucător al lui Eugen Neagoe la Sepsi, şi francezul Yann Boé-Kane au semnat cu gruparea lui Ioan Niculae.
Astra Giurgiu este pe locul 12 în clasament, cu 17 puncte.

 

Afla mai multe despre: constantin dima 

viewscnt
Articole similare