Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Astra se repliază după ce a pierdut punctele la Comisie. Ce măsuri au luat oficialii giurgiuvenilor

Astra se repliază după ce a pierdut punctele la Comisie. Ce măsuri au luat oficialii giurgiuvenilor

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra Giurgiu a pierdut la Comisia de Apel trei puncte, iar preşedintele Dani Coman a anunţat paşii pe care formaţia antrenată de Bogdan Andone îi face pentru a le recâştiga.

Comisia de apel pentru acordarea licenţei cluburilor a respins apelul Astrei Giurgiu şi a menţinut hotărârea instanţei de fond de sancţionare a grupării cu deducerea a trei puncte din clasamentul sezonului aflat în desfăşurare, pentru încălcarea unui articol referitor la lipsa datoriilor financiare restante.

Astra Giurgiu aşteaptă decizia TAS

La reunirea lotului echipei giurgiuvene, Dani Coman a vorbit despre demersurile pe care le face Astra pentru a-şi recâştiga punctele:

”Am făcut toate demersurile necesare pentru a rezolva situaţia, aşteptăm decizia TAS-ului, sperăm cu toţii că acele puncte vor reveni echipei, pentru că aceşti jucători au muncit pe teren, le-au câştigat punctele pe teren şi ar fi neplăcut să-i dezavantajăm” a anunţat preşedintele Astrei, luni, la reunirea lotului.

Poate Astra Giurgiu să prindă totuşi podiumul în acest sezon, în ciuda acestui impediment: ”Am demonstrat că putem câştiga în faţa oricărui adversar din campionatul intern. Nu va fi o luptă uşoară. Sunt echipe care se vor lupta pentru podium, sunt echipe care se vor lupta pentru accederea în play-off, echipe care am văzut că s-au întărit în această pauză, dar eu am încredere în jucători, am încredere în staff-ul tehnic şi sper să ne bucurăm cu toţii de rezultatele obţinute la sfârşitul acestui an competiţional” a mai spus Dani Coman. 

Afla mai multe despre: dani comanastra,  

viewscnt
Articole similare