Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Astra şi-ar putea lua la revedere de la Liga 1! Alex Ioniţă a dat totul din casă şi a recunoscut că s-a dopat. Dani Coman: „Eşti un trădător!”

Astra şi-ar putea lua la revedere de la Liga 1! Alex Ioniţă a dat totul din casă şi a recunoscut că s-a dopat. Dani Coman: „Eşti un trădător!”

Superliga

Comentarii

Situaţie de ultima oară la Astra! Formaţia riscă să fie exclusă din Liga I, după ce Alex Ioniţă a recunoscut, în faţa comisei, că s-a dopat. Datorită faptului că a fost sincer, Ioniţă va beneficia de o reducere a pedepsei, iar Dan Coman l-a sunat şi i-a transmis: „Eşti un trădător!”.

Gazeta Sporturilor a anunţat, în exclusivitate, că Ioniţă (26 de ani) a dat totul din casă, la ultimul termen al comisei, unde a recunoscut că ar fi apelat la o terapie interzisă. Kehinde Fatai (30 de ani) şi Takayuki Seto (34 de ani), ceilalţi doi implicaţi, nu au oferit detalii, în timp ce Ioniţă a povestit cu lux de amănunte totul. Răsplata lui va fi reducerea pedepsei. Ceilalţi doi fotbalişti riscă 4 ani de suspendare, în timp ce, Alex doar un an.

Mijlocaşul Astrei a fost sfătuit de agentul său, Victor Becali, să îşi recunoască „vina” şi să dea detalii în acest sens. În regulamentul WADA, scrie negru pe alb, că orice sportiv care îşi recunoaşte şi îşi asuma, va primi o reducere chiar şi cu 75% a pedepsei maxime.

DANI COMAN, REACŢIE NERVOASĂ LA ADRESA JUCĂTORULUI

Dani Coman, preşedintele Astrei, când a auzit de decizia luată de Alex Ioniţă, l-a sunat pe acesta şi i-a zis clar şi direct: „Eşti un trădător, asta eşti!”.
Următorul termen anunţat de comisia ANAD va avea loc săptămâna viitoare, pe 4 februarie, atunci se va decide soarta Astrei şi a ceilalţi doi jucători implicaţi, Fatai şi Takayuki.

Astra Giurgiu este pe locul 13 în clasament, cu 17 puncte.

Afla mai multe despre: alex ionita 

viewscnt
Articole similare