Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Astra va fi condusă de o femeie după condamnarea lui Ioan Niculae! Cine a preluat frâiele clubului din Liga 1

Astra va fi condusă de o femeie după condamnarea lui Ioan Niculae! Cine a preluat frâiele clubului din Liga 1

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra va avea un nou şef după condamnarea lui Ioan Niculae la cinci ani de închisoare. Adina Niculae (31 de ani), fiica afaceristului de la Giurgiu, se va ocupa de destinele clubului din Liga 1 cât tatăl său va fi în detenţie. Ioan Niculae a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul InterAgro.

Ioan Niculae a fost ridicat de pe aeroport şi arestat la revenirea în ţară, după ce s-a externat de la o clinică din Italia unde-şi trata o afecţiunea a sănătăţii, iar următorii cinci ani îi va petrece după gratii, după ce a primit o condamnare din partea Curţii de Apel Bucureşti. Astfel, playsport.ro scrie că Adina Niculae, fiica lui Ioan Niculae, se va ocupa de destinele Astrei pe perioada detenţiei tatălui său.

Cu o avere estimată la un miliard de euro, Ioan Niculae şi-a instruit fiica şi a pus-o în temă cu tot ce trebuie să ştie despre Astra.

Ioan Niculae, condamnat la cinci ani de închisoare cu executare! Ridicat de pe aeroport, după ce s-a întors din Italia

Patronul Astrei a revenit în România. Joi seara, poliţiştii nu l-au găsit la domiciliu, după condamnarea definitivă, astfel încât omul de afaceri a fost dat în urmărire. Ioan Niculae a declarat joi seară că este internat la o clinică în Italia şi că intenţionează ca vineri să revină în ţară. Niculae a revenit în ţară, iar acum va fi încarcerat după ce vor fi urmate toate procedurile necesare, inclusiv perioada de carantină.

Afla mai multe despre: ioan niculaeastraliga 1adina niculae 

viewscnt
Articole similare