Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Astra - Voluntari 0-0. Astra rămâne fără victorie acasă, FC Voluntari obţine al doilea punct din acest sezon

Astra - Voluntari 0-0. Astra rămâne fără victorie acasă, FC Voluntari obţine al doilea punct din acest sezon

Superliga

Comentarii

FC Voluntari îşi păstrează seria pozitivă din ultimele întâlniri cu Astra şi obţine al doilea punct din acest sezon. Astra încă nu a reuşit să câştige vreun meci la Giurgiu în acest start de campionat.

Pe un gazon teribil la Giurgiu, cele două echipe au început timid meciul. După o dominare uşoară a ilfovenilor, ocaziile au început să apară în a doua jumătate a primei reprize. Balaure de la Astra, respectiv Căpăţînă de la Voluntari au fost foarte aproape de a deschide scorul într-o perioadă de doar câteva minute, dar nu au reuşit să introducă mingea în plasă. Prima repriză s-a încheiat cu cea mai mare ocazie a meciului, atunci când Belu a scos de pe linia porţii şutul din interiorul careului al lui Ciucur. 

În a doua repriză Astra s-a aflat la conducerea partidei mare parte din timp, însă fără să îşi creeze vreo ocazie importantă de a marca. Pe finalul meciului, Voluntari a ieşit la atac, dar în cele din urmă niciuna dintre echipe nu a găsit drumul golului. 

Remiză albă la Giurgiu, în urma căreia Voluntari rămâne pe ultimul loc al clasamentului, cu două puncte. În schimb, Astra urcă pe podium, cu 11 puncte acumulate după şapte etape. 


Astra - Voluntari 0-0

Echipele de start: 

Astra: Iliev - Belu, Bejan, Erico, Radunovic - Mrzljak, Biceanu - Balaure, N. Roşu, Llullaku - Alibec

FC Voluntari: Vâtcă - Ricardinho, Hodorogea, Balaur, Al. Vlad - Răuţă, Laidouni - Ciucur, Belhameur, Căpăţînă - Tudorie


Final de meci. 

Min. 90: Partida va fi prelungită cu cel puţin trei minute. 

Min. 88: Fază amuzantă în careul lui FC Voluntari. Doi jucători de la Astra vor să lovească mingea, însă sunt aproape de a se lovi unul pe celălalt. 

Min. 87: Ultima schimbare şi la FC Voluntari. Iese Alexandru Tudorie, intră Ion Gheorghe. 

Min. 81: Ciucur şutează periculos de la marginea careului, dar Belu este din nou eroul Astrei, respingând balonul în corner. 

Min. 77: Mihai Căpăţînă este schimbat, în locul lui, la Voluntari, intră Gabriel Deac. 

Min. 75: Ultima schimbare la Astra. Intră Begue în locul lui Mrzljak. 

Min. 72: Prima schimbare la Voluntari. Iese Ionuţ Balaur, intră Zgrablic. 

Min. 70: O nouă pauză de hidratare la Giurgiu. Astra domină în repriza a doua, însă fără ocazii importante, în timp ce Voluntari preferă cartea contraatacului. 

Min. 61: Denis Alibec îl busculează pe Balaur şi încasează cartonaşul galben. 

Min. 52: Jucătorii Astrei cer penalty în urma unui posibil henţ al lui Radunovic. Fundaşul de la FC Voluntari a atins mingea cu mâna, în afara careului, dar centralul partidei a lăsat jocul să continue. 

Min. 46: A doua schimbare la Astra. Intră Romario Moise în locul lui Neluţ Roşu. 

Min. 44: Cea mai importantă ocazie pentru FC Voluntari. Nemarcat de niciun fundaş al Astrei, Ciucur are timp să îşi preia mingea pe piept, şutează, Iliev este depăşit, însă Belu scoate de pe linia porţii. 

Min. 42: Alibec face un stop elegant pe piept la marginea careului mic, dar şutul lui este blocat de Ricardinho. 

Min. 40: Astra este din nou aproape de a deschide scorul. Biceanu loveşte violent mingea, care zguduie bara din dreapta a lui Vâtcă. 

Min. 37: Ocazie importantă Voluntari. Replica ilfovenilor nu s-a lăsat aşteptată. Căpăţină pătrunde în careul advers, însă şutează în portarul bulgar al celor de la Astra. 

Min. 35: Ocazie importantă Astra. Cestor a centrat din banda stângă, Balaur a luftat, dar Balaure nu a reuşit să profite de gafa din apărarea ilfovenilor şi a trimis peste poartă. 

Min. 27: După o serie de câteva pase consecutive ale gazdelor, Alibec şutează de la aproximativ 20 de metri, dar balonul trece cu mult peste poarta lui Vâtcă. 

Min. 25: Pauză de hidratare la Giurgiu, acolo unde Astra şi Voluntari se află, în continuare, la egalitate. 

Min. 21: Biceanu şutează de la marginea careului după o intervenţie nereuşită a lui Vâtcă, dar portarul lui Voluntari respinge mingea în corner. 

Min. 18: Ocazie FC Voluntari. Belhameur execută o lovitură liberă, însă fundaşul central al Astrei intrat în minutul şapte, Cestor respinge în afara terenului. 

Min. 7: Marius Măldărăşanu este nevoit să apeleze deja la prima schimbare. Cestor a intrat în locul lui Bejan, accidentat. 

Cu un singur punct de la startul sezonului, FC Voluntari ar trebui să facă minuni pentru a reuşi un rezultat pozitiv cu Astra, echipă neînvinsă în acest sezon.

Astra Giurgiu - FC Voluntari LIVE VIDEO, Telekom Sport 1

Astra şi Voluntari s-au întâlnit de opt ori din 2015 până astăzi. Giurgiuvenii s-au impus de trei ori, două meciuri s-au încheiat la egalitate, iar de trei ori a câştigat Voluntari.

”O echipă Astra neînvinsă, cu jucători foarte buni în componenţă, un antrenor tânăr, care doreşte performanţă”, a spus Dinu Todoran, antrenor Voluntari, la o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: liga 1astravoluntari 

viewscnt
Articole similare