Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Astra vrea să transfere de la FCSB! Dani Coman a confirmat interesul pentru fotbalist: "Este adevărat că ni-l dorim"

Astra vrea să transfere de la FCSB! Dani Coman a confirmat interesul pentru fotbalist: "Este adevărat că ni-l dorim"

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra ia în considerare să ia legătura cu FCSB pentru a-l transfera definitiv pe Claudiu Belu (26 de ani). În prezent, fundaşul dreapta evoluează la FC Voluntari, acolo unde a împrumutat până la finalul sezonului.

Astra doreşte un fotbalist al lui FCSB

Conducerea Astrei şi-a făcut deja lista de transferuri pentru sezonul următor, iar unul dintre cei aflaţi pe listă este apărătorul lateral Claudiu Belu. Informaţia a fost anunţată de preşedintele Astrei, Dani Coman, care a vorbit pe larg despre intenţia giurgiuvenilor. 

Fostul portar susţine că Astra nu doreşte să ofere o sumă de transfer şi se bazează pe relaţiile reci dintre Gigi Becali şi fotbalistul lui FC Voluntari: „Este adevărat că ni-l dorim pe Claudiu Belu. Eu, unul, l-am apreciat tot timpul, din toate punctele de vedere: şi fotbalistic, dar şi uman! Încercăm să îl aducem la Astra, dar numai dacă va fi lăsat să plece liber de către cei de la FCSB. Este un băiat senzaţional, m-am înţeles mereu foarte bine cu el şi sunt convins că şi pentru el ar fi un transfer important”, a declarat oficialul Astrei pentru ProSport. 

Gigi Becali i-a dat o singură şansă lui Claudiu Belu la FCSB, după transferul acestuia în vara anului 2019, chiar de la Astra. Fotbalistul nu l-a impresionat pe finanţatorul vicecampioanei, care l-a trimis în ianuarie la FC Voluntari, sub formă de îmrpumutat. 

  • 17 meciuri, 1 gol şi 1 pasă de gol sunt cifrele lui Belu în acest sezon. 

Afla mai multe despre: claudiu belufcsbastradani coman 

viewscnt
Articole similare