Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ASU Poli - Academica Clinceni, LIVE VIDEO, 13:00, Telekom Sport 1 şi ONLINE. Liderul îşi apără poziţia în Banat

ASU Poli - Academica Clinceni, LIVE VIDEO, 13:00, Telekom Sport 1 şi ONLINE. Liderul îşi apără poziţia în Banat

Liga 2

Comentarii

Partida se joacă mâine în etapa a 34-a a Ligii 2 şi poate reprezenta pentru amândouă un pas în faţă pentru îndeplinirea obiectivului.

Timişorenii au mai căzut un loc în clasament după primul meci al acestei etape. Alb-violeţii sunt la şase puncte de zona retrogradabilă înaintea să primească vizita liderului, Academica Clinceni. Cele trei victorii obţinute în ultimele 4 etape i-au ajutat pe fotbaliştii lui Cosmin Petruescu să se îndepărtat de locurile ce duc în Liga 3. Problema antrenorului gazdelor de mâine este că va avea absenţe importante pentru acest duel. Patru jucători sunt suspendaţi, în timp ce alţi trei titulari sunt accidentaţi sau incerţi.

  • LIVE VIDEO | ASU Poli - Academica Clinceni, sâmbătă, 13:00, Telekom Sport 1

Avantaj pentru ilfoveni care îşi pot păstra poziţia din fruntea clasamentului şi cu o remiză în Banat. Trupa lui Ilie Poenaru are 7 puncte peste ocupanta locului 3, Universitatea Cluj şi se poate lăuda cu un parcurs de invidiat în 2019: 10 victorii din 12 meciuri de campionat disputate. Academica este singura echipă din Liga 2 care în acest sezon nu a înregistrat nicio remiză pe teren străin. În tur, Academica s-a impus cu 2-0 iar în ultimul meci jucat pe Bega, cele două au remizat la 2.    

Afla mai multe despre: asu poliacademica clinceniliga 2 

viewscnt
Articole similare