Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Asul" din mâneca lui Toni Petrea pentru derby-ul cu CFR Cluj. Carte câştigătoare pentru FCSB? Ce mutare pregăteşte antrenorul roş-albaştrilor

"Asul" din mâneca lui Toni Petrea pentru derby-ul cu CFR Cluj. Carte câştigătoare pentru FCSB? Ce mutare pregăteşte antrenorul roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

FCSB e nevoită să apeleze la un fotbalist care n-a mai jucat demult sub comanda lui Toni Petrea (45 de ani) pentru derby-ul cu CFR Cluj. Aristidis Soiledis (29 de ani) va fi trimis titular în partida din Gruia, programată pe 13 decembrie, duminică, în direct la Telekom Sport, de la ora 21:00.

Cu Ionuţ Panţîtu suspendat, Toni Petrea e de nevoit să apeleze la un "as" din mânecă. Grecul Soiledis, un fotbalist cu experienţă, va fi trimis titular în partida cu CFR Cluj din Gruia - conform Fanatik -, în care formaţia roş-albastră îşi poate mări distanţa faţă de urmăritoare. FCSB e pe primul loc în Liga 1 înainte de partida de pe "Dr. Constantin Rădulescu".

Panţîru va sta în meciul cu CFR deoarece a ajuns la limita cartonaşelor galbene şi e suspendat. Totuşi, folosirea lui Soiledis titular poate fi o armă cu două tăişuri pentru FCSB. Grecul n-a mai jucat de câteva luni pentru FCSB, mai exact din septembrie, când a fost folosit într-un meci oficial de două luni jumătate.

Aristidis Soiledis poate fundaş stânga, dar şi fundaş central la nevoie, iar celelalte variante apte de joc pentru FCSB sunt Marius Briceag şi Ovidiu Popescu.

Afla mai multe despre: fcsbaristidis soilediscfr clujliga 1derby 

viewscnt
Articole similare