Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atac cu talpa după ce Becali l-a prezentat pe Creţu la Palat! ”Doi sclavi şi stăpânul! După trei meciuri ca fundaş central la FCSB o să fie în tribună!”

Atac cu talpa după ce Becali l-a prezentat pe Creţu la Palat! ”Doi sclavi şi stăpânul! După trei meciuri ca fundaş central la FCSB o să fie în tribună!”

FCSB

Comentarii

Alexandru Creţu a fost prezentat oficial de către Gigi Becali la Palat.

Zvonko Milojkovic, fostul impresar al lui Alexandru Creţu, a lansat un atac dur după oficializarea transferului. Internaţionalul român a costat 400.000 de euro, a semnat o înţelegere pe 3 ani de zile şi va evolua pe postul de fundaş central. Creţu a dezvăluit că a fost convins de către Becali să semneze cu FCSB după doar două telefoane. În prezent, jucătorul este reprezentat de agentul Florin Vulturar.

”Am văzut ce prezentare au făcut la Palat. Cred ca şi Hristos a râs cu lacrimi. Doi sclavi şi stăpânul. Am văzut că a zis că s-a consultat cu familia. S-a consultat cu familia să fie sclav? După trei meciuri ca fundaş central la FCSB o să fie în tribună, iar la următorul va fi la Iaşi!”, a declarat Zvonko Milojkovic pentru AntenaSport.

Alexandru Creţu a dezvăluit la conferinţa de presă cum l-a convins Gigi Becali să vină la FCSB. 

”Am ajuns la un club puternic în România, un club cu foarte mari condiţii, începând de la baza de antrenament şi până la liniştea banilor, că şi asta e important. A fost simplu să mă convingă. Am simţit că e momentul să ajung la Steaua. Am avut ofertă şi de la CFR Cluj şi le mulţumesc mult. După ce am stabilit că semnez cu Becali şi Steaua, nu mai conta ce ofertă venea de la CFR Cluj.

Au mai fost două momente, dar acum am venit. Sper să fie într-un ceas bun. Domnul Becali e un om bun, oamenii buni nu se inhibă între ei. E un om simplu, e o persoană specială pentru voi, pentru noi. Şi la Maribor era presiunea rezultatelor. Trebuie să avem rezultate ca să nu avem probleme. Domnul Becali vrea rezultate. Am negociat un pic, dar m-a convins cu două telefoane”, a spus fotbalistul. 

 

Afla mai multe despre: creţu 

viewscnt
Articole similare