Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atac cu talpa sus asupra FRF-ului: ”Nişte nulităţi!” + reproşuri pentru Edi Iordănescu: ”A greşit!”

Atac cu talpa sus asupra FRF-ului: ”Nişte nulităţi!” + reproşuri pentru Edi Iordănescu: ”A greşit!”

Echipa națională

Comentarii

România a remizat, joi, la Budapesta, contra Belarusului, scor 0-0, într-o partidă din preliminariile EURO 2024.

Jocul nu a fost deloc unul convingător, chiar dacă posesia şi marile ocazii au aparţinut jucătorilor coordonaţi de Edi Iordănescu.

Dumitru Dragomir: ”Când ai nişte nulităţi care conduc fotbalul, nu ai cum să ai rezultate”

După acest egal, calculele de calificare din Grupa I s-au complicat, aşa că au început să apară valurile de critici la adresa naţionalei, începând de la cei ce se preocupă de destinele fotbalul românesc din birouri, până la jucători.

Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, consideră că principalii vinovaţi pentru rezultatele modeste ale naţionalei sunt preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, şi acoliţii săi.

În opinia lui ”nea Mitică”, singurul avizat să ajute, din acea echipă administrativă, este Mihai Stoichiţă, în rest, toţi sunt consideraţi ”nişte nulităţi”.

Când ai nişte nulităţi care conduc fotbalul, nu ai cum să ai rezultate. Am făcut de aşa natură, astfel că unul dintre cei care au stat în tribună, în Ungaria, a înregistrat tot ce se vorbeşte şi ce s-a strigat de către Stoichiţă.

Singurul care avea dreptate era numai Stoichiţă. Am pus tot ce a strigat el în paralel cu meciul şi nu a greşit o dată.

Trebuia să mai strige să nu facă (n.r. Edi Iordănescu) schimbările pe care le-a făcut. Eu am ţinut cu Edi foarte mult, numai că aseară, dacă a făcut el, înseamnă că a greşit enorm. Dacă l-a influenţat cineva, mai rău este”, a declarat Dumitru Dragomir, conform fanatik.ro.

Afla mai multe despre: edi iordanescufrfdumitru dragomirbelarus - romaniaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare