Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atac dezlănţuit al tehnicianului lui Leipzig după remiza cu PSG: ”Părea că arbitrul voia un autograf de la Neymar”

Atac dezlănţuit al tehnicianului lui Leipzig după remiza cu PSG: ”Părea că arbitrul voia un autograf de la Neymar”
Comentarii

RB Leipzig şi PSG au remizat în a patra etapă a grupelor Ligii Campionilor, scor 2-2.

După ”thriller-ul” din ultima rundă a grupelor Ligii Campionilor între PSG şi Leipzig, încheiat 3-2 pentru parizieni, cele două formaţii s-au reîntâlnit în a patra rundă.

Nemţii şi francezii au oferit un nou meci incitant, încheiat 2-2, însă gazdele au rămas cu un gust amar. Cei de la Leipzig au acuzat arbitrajul în urma fluierului final.

Chiar antrenorul Jesse Marsch a fost cel ce a pus tunurile pe centralul partidei, Andreas Ekberg. Americanul l-a acuzat pe arbitru că i-a favorizat pe cei de la PSG, sugerând că ar fi vrut ”un autograf de la Neymar”.

Atac dezlănţuit al tehnicianului lui Leipzig după remiza cu PSG

Am impresia că arbitrii iau decizii în favoarea echipelor mari, nu a celor mici. Este greu să obţii respect din partea arbitrilor. Părea că centralul voia un autograf de la Neymar!”, a declarat Jesse Marsch.

Punctul obţinut de Leipzig împotriva vicecampioanei Franţei a fost primul pentru nemţi în actuala ediţie a Ligii Campionilor. După ce sezonul trecut au ajuns în 16-mi, iar acum două sezoane în semifinale, nemţii au şanse mici de a ieşi din grupe în actuala stagiune.

Două meciuri mai au de disputat fotbaliştii lui RB Leipzig în grupă, acasă, cu Manchester City şi, în deplasare, cu Club Brugge.

Afla mai multe despre: champions leaguejesse marschrb leipizgleipzig psg 

viewscnt
Articole similare