Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atac direct la adresa "Generaţiei de Aur": "„Au câştigat două meciuri cu noroc şi trăiesc din ele şi în ziua de azi!"

Atac direct la adresa "Generaţiei de Aur": "„Au câştigat două meciuri cu noroc şi trăiesc din ele şi în ziua de azi!"

Echipa națională

Comentarii

Alin Stoica, fiul legendarului Tudorel Stoica, a avut un mesaj pentru membrii "Generaţiei de Aur". Fostul jucător al celor de la Anderlecht consideră că unele dintre performanţele acelei naţionale au venit în urma unor coincidenţe.

Alin Stoica: "Au câştigat două meciuri cu noroc şi trăiesc din ele şi în ziua de azi!"

„Sper să se califice echipa (n.r. - la EURO 2024). Nu contează cum, prin ce mijloace sau că nu joacă fotbal. Nici în trecut nu practicam cel mai frumos fotbal. 

Hai să ne aducem aminte de trecut, atunci! Prin America, au câştigat două meciuri din noroc. Din alea două meciuri trăiesc şi în ziua de azi, cu Columbia şi Argentina. Pe Statele Unite ale Americii îi băteam şi noi!”, a afirmat Alin Stoica, potrivit sport.ro.

Alin Stoica crede în calificarea naţionalei la EURO 2024

Deşi au trecut opt ani de la ultima calificare la un turneu final de campionat european, fiul lui Tudorel Stoica are încredere că actualii tricolori au posibilitatea să ajungă la turneul găzduit în Germania.

„Trebuie să fim şi noi mai buni cu aceşti băieţi. Să fie modeşti şi să meargă la acest Campionat European.

Trebuie să fim un pic mai pozitivi cu aceşti băieţi. Ei au şi recunoscut, dacă nu mă înşel, că «ăştia suntem, atât putem». Trebuie să-i înţelegem. Am văzut şi eu criticile.

Din punctul meu de vedere, asta e mai dramatic. (...) Nu mi s-au părut normale. Sper, totuşi, să ne calificăm”, a mai afirmat Alin Stoica.

Afla mai multe despre: echipa nationalageneratia de aur 

viewscnt
Articole similare