Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atac direct la adresa lui Boloni! ”Nu e compatibil cu fotbalul românesc! Ganea a vrut să-l bată la meciul cu Italia!”

Atac direct la adresa lui Boloni! ”Nu e compatibil cu fotbalul românesc! Ganea a vrut să-l bată la meciul cu Italia!”

Echipa națională

Comentarii

Ladislau Boloni ar fi omul pe care FRF doreşte să îl pună la cârma naţionalei.

Totuşi, există şi voci care nu sunt de acord cu aducerea fostului antrenor de la Sporting la naţionala României. Impresarul Florin Iacob nu vede cu ochi buni această posibilă mutare. El a reamintit un episod mai vechi, din precedentul mandat al lui Boloni la naţională, la meciul României cu Italia, pierdut cu 3-0, din noiembrie 2000. 

”Părerea mea e că, la ora asta, vorbim puţin la trecut despre cariera de antrenor a lui Boloni şi nu mai e de actualitatea vremurilor de la Sporting Lisabona sau Standard Liege, chiar dacă a făcut ce a făcut la Antwerp, cu o echipă mică. 

Părerea mea e că nu e compatibil cu fotbalul românesc şi atunci când a antrenat echipa naţională a rămas o întâmplare nedescrisă de dânsul şi ar fi fain dacă ne-ar povesti, când Ganea a vrut să-l bată la meciul cu Italia. Aşa imagini n-am văzut niciodată, şi lumea după acel meci îi dădea dreptate lui Ganea, culmea! Asta trebuie să ne spună Boloni, ce a generat ieşirea lui Ganea la acea vreme”, a spus Florin Iacob, pentru Sport.ro.

Boloni, aproape de al doilea mandat la cârma României

Boloni a mai antrenat naţionala în trecut. El a fost la cârma României între iulie 2000 şi iulie 2001, chiar în perioada când tricolorii luau startul pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2022. El şi-a dat demisia înainte de ultimele două meciuri, pentru a o putea prelua pe Sporting Lisabona. Boloni a pregătit România timp de 13 meciuri, timp în care a înregistrat 8 victorii, 3 înfrângeri şi două egaluri. 

Afla mai multe despre: ladislau boloni-românia-florin iacon 

viewscnt
Articole similare