Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atac direct la Mourinho. Un star de la United s-a săturat: ”Eu nu sunt antrenor, dar acasă trebuie să atacăm!”

Atac direct la Mourinho. Un star de la United s-a săturat: ”Eu nu sunt antrenor, dar acasă trebuie să atacăm!”

Manchester United

Comentarii

United a remizat pe teren propriu, 1-1 cu Wolverhampton, iar spiritele s-au agitat din nou pe Old Trafford. Unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai ”diavolilor” a răbufnit la final.

Pogba l-a acuzat direct pe Mourinho pentru jocul defensiv. Starul francez nu se află într-o relaţie tocmai bună cu tehnicianul portughez şi riscă să intre şi mai tare în dizgraţia acestuia după ceea ce a afirmat la finalul partidei cu Wolverhampton.

”Jucăm pe teren propriu şi ar fi trebuit să jucăm mult mai bine contra lui Wolves” a început Pogba. ”Când jucăm pe teren propriu ar trebui să atacăm, să atacăm, să atacăm. Asta înseamnă Old Trafford. Suntem aici ca să oferim fotbal ofensiv. Şi cred că echipele adverse sunt speriate de un Manchester United foarte ofensiv. Aici cred cp am greşit. Trebuia să atacăm şi să presăm aşa cum am făcut-o cu Tottenham, cu Liverpool, cu Chelsea sau Arsenal sezonul trecut. Când jucăm aşa, e mai simplu pentru noi” a explicat Pogba.

Întrebat cine o opreşte pe United să joace astfel, campionul mondial a reacţionat: ”Eu nu pot să vă spun, pentru că sunt jucător. Nu sunt antrenor. Dar asta e părerea mea, ar trebui să atacăm mai mult, să ne mişcăm mai mult!” a încheiat francezul.

Manchester United e pe 7 în Anglia cu 10 puncte, la 8 lungimi de undă de liderul FC Liverpool. 

Afla mai multe despre: paul pogbajose mourinhomanchester unitedconflict 

viewscnt
Articole similare