Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atac discret al lui Giroud la adresa coechipierilor de la naţională: ”Cer pase, iar mingea nu ajunge la mine. Puteam înscrie mai mult dacă eram mai eficienţi”

Atac discret al lui Giroud la adresa coechipierilor de la naţională: ”Cer pase, iar mingea nu ajunge la mine. Puteam înscrie mai mult dacă eram mai eficienţi”
Comentarii

În urma amicalului disputat cu Bulgaria, în care a punctat de două ori, Olivier Giroud şi-a criticat anumiţi coechpieri, care nu doresc să îi paseze.

Franţa a reuşit să se impună în ultimul amical programat înainte Campionatului European, 3-0, în faţa Bulgariei. Marcator a două dintre goluri a fost Olivier Giroud, jucător care intrase în teren în locul accidentatului Benzema. Iar atacantul lui Chelsea a avut reproşuri pentru câţiva dintre coechipierii săi, în urma partidei.

Giroud a afirmat că unii dintre colegii săi nu îi pasează mingea când o cere, fapt ce îl nemulţumeşte teribil pe francez. Acesta a explicat că principalul obiectiv al său este să ajute echipa şi că este dezamăgit când coechipierii săi evită să îi trimită balonul.

Atac discret al lui Giroud la adresa coechipierilor de la naţională

”Spun că sunt discret, dar asta este pentru că, uneori, cer pase, iar mingea nu ajunge la mine. Apoi, încerc să pasez tuturor coechipierilor care cer asta şi încerc să găsesc soluţii. Cu două pase dicisive ale lui Ben Yedder şi Pavard am putut termina cu bine partida.

Am fi putut înscrie mai multe goluri dacă am fi fost mai eficienţi. Sunt fericit că am putut ajuta echipa. Nu sunt supărat”, a declarat Olivier Giroud.

Pe Franţa o aşteaptă un turneu final de foc, fiind trasă în grupa ”morţii”, împotriva Germaniei, Portugaliei şi victimei sigure, Ungaria. Dacă Giroud era titular meci de meci înainte de întoarcerea lui Benzema, acesta reprezintă doar a doua variantă a lui Deschamps pentru postul de vârf, după împăcarea selecţionerului cu atacantul Realului.

Afla mai multe despre: olivier giroudkarim benzemafranţadidier deschampsnaţionala franţei 

viewscnt
Articole similare