Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atac dur al unui fotbalist ieşean la adresa conducerii: ”Ne-au promis că ne dau bani, dar au intrat în vacanţă!”

Atac dur al unui fotbalist ieşean la adresa conducerii: ”Ne-au promis că ne dau bani, dar au intrat în vacanţă!”

CSM Poli Iași

Comentarii

Concordia Chiajna, ocupanta ultimului loc în play-out, deja retrogradată, a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Politehnica Iaşi, în penultima etapă a sezonului.

Bawab a marcat de două ori în poarta lui Rusu, iar Nivaldo şi Gorobsov au încheiat seara de coşmar a ieşenilor. Pentru moldoveni a marcat golul de onoare Teixeira, din penalty.

La finalul partidei, fundaşul Ionuţ Cioinac a făcut acuzaţii dure la adresa oficialilor echipei ieşene: ”O înfrângere mai mult decât ruşinoasă, nu am fost pregătiţi de acest joc, după 0-0 cu Dinamo am intrat cred toţi în vacanţă, începând de la conducerea administrativă până la noi” a mărturisit Ionuţ Cioinac pentru Telekom Sport.

Fundaşul ieşenilor a continuat apoi atacul la conducerea clubului: ”Din păcate trebuie să înţeleagă cei din conducere, că promisiunile pe care le fac şi de care nu se ţin se răsfrâng asupra echipei şi uitaţi unde se ajunge. Din cauza promisiunilor, nu neapărat a banilor. Şi din cauza banilor, că bani ne-au promis. Trebuie să înţeleagă că ne facem şi noi planuri cu acei bani pe care îi muncim, nu înţeleg, ne tratează cum ne tratează şi uite la ce se ajunge. Un scor cu o echipă care deja e retrogradată, noi echip cu pretenţii, vrem play off, Europa League, ajunge să ne bată Chiajna cu scorul ăsta pe care nu vreau să îl pronunţ. Îl aşteptăm pe domnul preşedinte să rezolve mâine sau poimâine. Deja a trecut o săptămână. Ne-a promis că vineri, nu s-a rezolvat nimic. Îl aşteptăm luni, marţi sau măcar vineri. Să rezolve problemele şi să câştigăm ultimul meci de pe teren propriu” a tunat Cioinac.

Afla mai multe despre: ionuţ cioinac 

viewscnt
Articole similare