Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atac dur împotriva lui Ovidiu Haţegan! Un fost arbitru român, val de critici: "Nu are experienţa meciurilor cu încărcătură şi e protejat de şefii CCA!"

Atac dur împotriva lui Ovidiu Haţegan! Un fost arbitru român, val de critici: "Nu are experienţa meciurilor cu încărcătură şi e protejat de şefii CCA!"

Fotbal

Comentarii

Fostul arbitru Aurelian Bogaciu, condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, face o analiză la zi a arbitrajului românesc. Crede că Istvan Kovacs este cel mai bun arbitru al momentului şi nu-l menejează deloc pe Ovidiu Haţegan.

"Haţegan e într-o continuă creştere, dar ca să fii pregătit să ai meciuri tari în Champions League trebuie să ai cele mai tari meciuri la tine în ţară. Să fii călit, nu să fii menajat şi să conduci Chiajna, Hermannstadt sau Voluntari. El trebuie să aibă parte de ce e mai tare aici ca să facă faţă la Barcelona sau Real Madrid! El nu ştie să gestioneze bine unele chestii din meci.
 
Topul meu? Istvan Kovacs, Radu Petrescu şi Ovidiu Haţegan! Dacă Istvan continuă pe drumul ăsta şi nu i se va urca la cap, şi o spun sincer, pentru că îl consider încă prietenul meu, va ajunge departe! E foarte bine pregătit, are un fizic excelent, are, de departe, cea mai bună deplasare în teren dintre toţi arbitrii din România! Are personalitate, poate uneori prea mare, dar e pe un drum foarte, foarte bun. Apoi, Radu a crescut fantastic, iar după problemele medicale pe care le-a avut s-a echilibrat foarte mult. E mai degajat, mai relaxat, mai abil şi agil", a declarat Aurelia Bogaciu într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.
 
 
 
 

Afla mai multe despre: aurelian bogaciuinterviudezvaluiripremierapenescuscandal 

viewscnt
Articole similare