Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atac dur la adresa lui Cristiano Ronaldo! ”Cel mai bun din istorie după Napoleon Bonaparte. Nu este nici măcar în top 5!” Ce a spus un fost star din Serie A

Atac dur la adresa lui Cristiano Ronaldo! ”Cel mai bun din istorie după Napoleon Bonaparte. Nu este nici măcar în top 5!” Ce a spus un fost star din Serie A

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Antonio Cassano a lansat un atac dur la adresa lui Cristiano Ronaldo.

Fostul fotbalist din Serie A a comentat declaraţiile făcute de către impresarul portughezului, Jorge Mendes, potrivit cărora Cristiano Ronaldo ar trebui să câştige Balonul de Aur. De asemenea, el a explicat că lusitanul este cel mai bun jucător din lume. Fostul atacant italian a avut o reacţie acidă şi a spus că nu se află nici măcar în top 5 fotbalişti din lume.

 ”Cel mai bun din istorie după Napoleon Bonaparte. Nu este nici măcar în top 5!”

”E cel mai bun din istorie după Napoleon Bonaparte. Nu este nici măcar în top 5. Messi, Pele, Maradonna, Cruyff şi Ronaldo sunt la un alt nivel”, a explicat fostul atacant italian. 

Declaraţii acide după ce Cristiano Ronaldo a plecat de la Juventus

Leonardo Bonucci crede că la Juventus începe să se formeze un colectiv puternic după plecarea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United.

Fundaşul lu Juventus a vorbit despre plecarea starului portughez de la echipă. El spune că echipa era nevoită să joace pentru el, dar acum, Juventus a revenit la stilul din trecut. De asemenea, campionul european susţine că decizia lui Ronaldo trebuie respectată. 

”Anul trecut, echipa a jucat pentru el. Băieţii sunt acum nevoiţi să descopere spiritul lui Juventus din era pre-Ronaldo. Acum, sub comanda lui Allegri, am început din nou să muncim din greu”, a spus Bonucci, citat de Gazzetta dello Sport.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo-cassano-united 

viewscnt
Articole similare