Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atac dur la adresa lui Lucian Rusandu după victoria FCSB-ului cu Chindia: ”Sunt dezgustat de maniera şmecherească de arbitraj”

Atac dur la adresa lui Lucian Rusandu după victoria FCSB-ului cu Chindia: ”Sunt dezgustat de maniera şmecherească de arbitraj”

FCSB

Comentarii

Vasile Miriuţă a comentat prestaţia centralului Lucian Rusandu în partida dintre Chindia şi FCSB. Fostul antrenor al CFR-ului l-a acuzat pe acesta că a avut o manieră şmecherească de arbitraj, avantajând clar formaţia lui Edi Iordănescu.

FCSB a reuşit să continue seria de victorii din campionat, după ce a trecut de Chindia, scor 1-0. A fost al patrulea meci consecutiv câştigat de ”roş-albaştri” în campionat, dar în afara umilinţei lui Dinamo, băieţii lui Iordănescu au reuşit să se impună chinuit, la doar un gol, în faţa a trei echipe mai slab cotate.

Arbitrajul din partida dintre Chindia şi FCSB a fost criticat dur de mai multe voci din lumea fotbalului românesc, spunându-se că centralul Rusandu a favorizat-o clar pe FCSB. După ce târgoviştenii au început bine, în atac, arbitrul a rupt balanţa jocului, cu o eliminare, la câteva secunde după ce Chindia lovise bara.

Kocic a fost trimis la vestiare, iar FCSB s-a instalat în careul advers. Băieţii lui Săndoi au rezistat eroic tot meciul şi ar fi meritat un punct, dar centralul a luat, din nou, o decizie ce a influenţat rezultatul final. Rusandu a acordat un penalty la ultima fază, pentru un henţ comis de Iacob.

Atac dur la adresa lui Lucian Rusandu după victoria FCSB-ului cu Chindia

Budescu a transformat lovitura de la 11 metri, iar FCSB a părăsit stadionul Ilie Oană cu toate punctele. După meci, Vasile Miriuţă a criticat dur prestaţia arbitrului şi a afirmat că ”roş-albaştrii” nu s-ar fi impus dacă Kocic nu ar fi fost eliminat.

Chindia a fost întârdjită de eliminarea din minutul opt. Sunt dezgustat de maniera de arbitraj. Să spunem că penalty-ul a fost, dar a fost o eliminare gratuită la Chindia şi a mai fost un cot al lui Creţu unde nu s-a dat nimic.

A fost o manieră şmecherească. În a doua repriză, arbitrul dădea cartonaşe galbene la mişto, o manieră şmecherească. Dacă se juca 11 la 11, poate FCSB n-ar fi câştigat”, a declarat Vasile Miriuţă, pentru Look Sport.

Afla mai multe despre: chindia târgoviştefcsblucian rusandu 

viewscnt
Articole similare