Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atac fără precedent! Conducerea lui Atletico Madrid l-a pus la zid pe Edinson Cavani şi familia acestuia: ”O ruşine!”

Atac fără precedent! Conducerea lui Atletico Madrid l-a pus la zid pe Edinson Cavani şi familia acestuia: ”O ruşine!”

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid nu a reuşit să oficializeze transferul lui Edinson Cavani, iar preşedintele Enrique Cerezo a trecut la atac.

Real Madrid a învins,sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Atletico Madrid, într-un meci din etapa a XXII-a a campionatului Spaniei.

La finalul partidei, preşedintele lui Atletico de Madrid, Enrique Cerezo a pus tunurile pe arbitraj şi pe tehnologia VAR, apoi a discutat despre subiectul Edinson Cavani.

”Am comentat deja situaţia lui Cavani. Din punctul meu de vedere este o ruşine situaţia pe care o crează anumiţi jucători, împreună cu familiile lor şi agenţii lor. Atletico Madrid nu este un club pe care să-l poţi jefui” a tunat preşedintele lui Atletico Madrid.

Cavani a fost principala ţintă a lui Diego Simeone în perioada de transferuri din iarnă, dar uruguayanul nu a mai ajuns pe Wanda Metropilitano.

Despre derby-ul Capitalei, pierdut de Atletico Madrid cu scorul de 0-1, Cerezo a spus: ”Totul a fost bine până la acea fază întâmplătoare care a dus la deschiderea scorului. Cred că a fost singura ocazie a lui Real Madrid. Dar, câştigă cine marchează goluri, nu? Vreau să-mi felicit jucătorii, pentru că au făcut un joc foarte bun” a mai declarat Enrique Cerezo.

Real Madrid - Atletico Madrid 1-0 a fost în direct la Telekom Sport. Toate meciurile din La Liga se pot urmări pe canalele noastre de televiziune. 

Afla mai multe despre: atletico madridcerezocavani 

viewscnt
Articole similare