Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atac fără precedent la Alexis Sanchez. O legendă a lui Arsenal îl desfiinţează pe atacant: "Este cel mai mare mercenar din fotbal"

Atac fără precedent la Alexis Sanchez. O legendă a lui Arsenal îl desfiinţează pe atacant: "Este cel mai mare mercenar din fotbal"
Comentarii

Fostul internaţional englez Martin Keown l-a criticat pe Alexis Sanchez, aflat la un pas de a semna cu Manchester United, şi a precizat că atacantul este cel mai mare mercenar din fotbal, informează Daily Mail.

Afirmaţiile făcute de Martin Keown vin după ce Alexis Sanchez a refuzat să îşi prelungească înţelegerea cu Arsenal şi, conform presei britanice, s-ar fi înţeles deja cu Manchester United.

"E cel mai mare mercenar din fotbal. City ar fi fost locul perfect pentru el. A mai lucrat cu Pep Guardiola şi e clar că nu a ales cea mai bună echipă. A ales cea mai avantajoasă ofertă din punct de vedere financiar. Pentru el, au contat doar banii", a spus Keown, care a jucat pentru Arsenal între 1984–1986 şi 1993–2004.

Sanchez a ajuns la un acord cu Manchester United pentru a semna un contract valabil patru ani şi jumătate, a anunţat Daily Telegraph. Aflat în ultimele şase luni de contract cu echipa londoneză, el ar urma să primească un salariu anual de aproximativ 16 milioane de euro anual la noua echipă, care încearcă să definitiveze transferul încă din această iarnă.

În vârstă de 29 de ani, Alexis Sanchez joacă la Arsenal din 2014, când a fost transferat de la FC Barcelona pentru 42,5 milioane de euro. De atunci, atacantul a jucat în 166 de meciuri şi a reuşit să înscrie 80 de goluri şi să dea 46 de pase decisive.

Afla mai multe despre: manchester unitedarsenalalexis sanchez 

viewscnt
Articole similare