Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atac fără precedent la Cristiano Ronaldo. Şi-a făcut curaj şi o spune verde-n faţă: "Se târăşte pe teren de câteva luni"

Atac fără precedent la Cristiano Ronaldo. Şi-a făcut curaj şi o spune verde-n faţă: "Se târăşte pe teren de câteva luni"

Juventus

Comentarii

Fostul atacant al lui Juventus, Nicola Amoruso, îi dă un sfat lui Cristiano Ronaldo, care, în acest moment, se află departe de forma care l-a consacrat.

Nicola Amoruso crede că evoluţiile mai puţin bune avute de Ronaldo în ultima vreme sunt cauzate de oboseala acumulată de portughez, care va împlini 35 de ani în februarie anul viitor. Prin urmare, soluţia ar fi să accepte să fie menajat mai mult de Maurizio Sarri.

"Cristiano se târăşte pe teren de câteva luni. Trebuie să lase mândria deoparte şi să admită că, la vârsta sa, odihna trebuie să fie pe primul plan. Este o problemă dificil de rezolvat, dar sunt convins că încă poate să facă diferenţa", a declarat Amoruso, citat de AS.

16 meciuri a jucat Ronaldo în acest sezon în tricoul lui Juventus, în toate competiţiile, reuşind şapte goluri şi două assist-uri.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun jucător din Serie A

Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun jucător din campionatul Italiei, luni seară, ceremonia având loc în acelaşi timp în care Lionel Messi primea Balonul de Aur pentru a şasea oară.

Ronaldo a sosit la gala de la Milano în ultimul moment, a aşteptat în culise, şi-a primit trofeul, a mulţumit rapid şi a plecat.

În cadrul galei, cel mai bun antrenor a fost desemnat Gian Piero Gasperini, iar Atalanta a fost desemnată cea mai bună echipă.

Afla mai multe despre: ronaldo 

viewscnt
Articole similare