Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atac furibund la adresa lui Ionuţ Negoiţă: „Nu eşti patron. Cât eşti patron, tu răspunzi de club, nu suporterii” | VIDEO

Atac furibund la adresa lui Ionuţ Negoiţă: „Nu eşti patron. Cât eşti patron, tu răspunzi de club, nu suporterii” | VIDEO

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic (58 de ani) este antrenorul care a cucerit ultimul titlu cu Dinamo. Actualul tehnician al lui Poli Iaşi nu este însă încântat de situaţia în care se află clubul din Ştefan cel Mare, în ciuda eforturilor pe care le fac suporterii pentru a îşi ajuta favoriţii.

Principalul semn de întrebare pe care şi-l pune Rednic este chiar asupra patronului lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă. Cei doi nu au rămas în relaţii prea bune mai ales după ce antrenorul a plecat din Ştefan cel Mare la finalul sezonului 2019-2020. 

„Acolo sunt probleme mari pe care încearcă să le rezolve suporterii. Eu ştiu că patronul plus echipa oferă plăcerea suporterilor de a veni la meci, performanţă, rezultate, aici la Dinamo e invers, suporterii plătesc salarii, licenţa şi preşedintele, patronul plânge că nu vine nimeni să ia clubul şi nu se implică nimeni. Nu eşti patron. Cât eşti patron, tu răspunzi de club, nu suporterii”, a declarat Mircea Rednic la cea mai recentă conferinţă de presă a lui Poli Iaşi.

Mircea Rednic are dubii şi în ceea ce priveşte „Programul de la DDB”. Antrenorul lui Poli Iaşi are aşteptări mai mari de la dinamoviştii care se înscriu. Ionuţ Negoiţă a promis că va intra şi el în „Programul DDB”, dar doar după ce va pleca de la Dinamo. 

„Păi eu câte carduri... Am dat prime cam în jur de 70.000 euro fără împrumut, ia socoţiţi cate carduri sunt. La carduri nu mai zic aia cu frecţia. E un lucru bun şi pozitiv şi surprinzător pentru unii care n-au treabă cu Dinamo cum a fost cazul lui Nicolae Stanciu. El e de apreciat, dar ceilalţi care au trecut prin curtea lui Dinamo şi au avut de câştigat pe urma colaborării cu Dinamo, ar trebui să facă un card cu mai mult de 2000 euro”, a mai adăugat antrenorul ieşenilor.

Afla mai multe despre: dinamoddbnegoita 

viewscnt
Articole similare