Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atac la jugulară! Un campion mondial îl face praf pe Luis Suarez: "Nu am niciun pic de respect pentru el. Este un trişor"

Atac la jugulară! Un campion mondial îl face praf pe Luis Suarez: "Nu am niciun pic de respect pentru el. Este un trişor"

FC Barcelona

Comentarii

Luis Suarez nu scapă de critici nici măcar când este cu cuţitul la os, la propriu. Un fost campion mondial l-a făcut praf pe atacantul Barcelonei şi a zis despre el că este un trişor.

"Chiar îmi place Barcelona, dar mă bucur că nu s-au calificat în finală. Nu am niciun pic de respect pentru fotbaliştii ca Luis Suarez. Este un fotbalist foarte bun şi are o carieră grozavă, dar este un trişor, un plângăcios. Este un exemplu negativ pentru tineri", a declarat Frank Leboeuf despre atacantul uruguayan, potrivit RMC Sport. 

Leboeuf, în vârstă de 51 de ani, a câştigat Campionatul Mondial în 1998 şi Campionatul European în 2000 cu naţionala Franţei. La nivel de club, fostul fundaş central a câştiga Cupa Cupelor şi Supercupa Europei cu Chelsea. 

Luis Suarez va fi supus unei intervenţii chirurgicale la genunchiul drept, a anunţat site-ul grupării catalane. Vârful uruguayan va fi supus unei artroscopii şi cel mai probabil va rata finala Cupei Regelui. Barcelona, care mai are trei meciuri de jucat în acest sezon, nu a anunţat când va reveni Luis Suarez.

 

Afla mai multe despre: luis suarez 

viewscnt
Articole similare